ЧўЧ�ЧЁЧљ Ч�Ч�Чџ ЧўЧ�Ч�ЧЁ ЧЎЧ�ЧњЧЁ ЧЁЧ�ЧњЧ�Ч�ЧЄ ЧЁЧ�Ч�ЧђЧ�ЧЄ
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד עופר סולר: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר
תאריך ושעה

03/12/2009 01:07
שלום, שמי אלי. בחודש אוגוסט האחרון הגעתי להסרת שומה בראשי שהפריעה לי, מתוך הפרעה לחיי היום יום שכללו גירוד מדי פעם ודימום חלקי גם הוא מדי פעם בתדירות נמוכה יחסית. פניתי לרופא עור שהמשפחה מכירה ,רופא מכובד וכאמור הוא החליט להסירה. לאחר שהסירה בצורה שטחית לחלוטין, שלח אותה לבדיקה פתולוגית וזו גילתה כי הכל בסדר וכי זהו נבו שפיץ מקרה של שומה שלא מסוכן ואף רגיל ונפוץ. לאחר תקופה של שלושה חודשים חזרה השומה וחזרתי לרופא בטענה שהשומה גודלת חזרה, זה החליט רק לאחר שאני פניתי אליו בשנית להסיר את השומה ואת הצלקת שהייתה ביתר עמיקות מן הפעם הראשונה . לאחר שליחתה הנוספת לבדיקה זוהתה מלנומה בעומק 2.8 מ\"מ . אני כיום לאחר כריתת המלנומה מהראש , הרחבה של 8 ס\"מ רדיוס דבר שהשאיר צלקת נוראית בכל חלק הראש , אני לאחר השתלת עור מהירך שגם היא השאירה את חותמה בגופי. בנוסף נלקחו דגימות לבלוטות זקיף מן הצוור והראש. אני רוצה לציין שהגידול שהיה בראשי הוסר אך השאיר תוצאות איומות ושיער לא יוכל לגדול בחלק ניכר מראשי. ברצוני לדעת האם זוהי רשלנות , והאם יש בסיס לתיק שבו היה על הרופא לקחת בדיקת ביופסיה עמוקה יותר וכך לגלות את המלנומה בשלב מוקדם של כמעט חצי שנה . אני צעיר ,ואני רוצה שידע שהוא באי גילויו הרס לי את המראה החיצוני ופגע עמוקות בנפשי , ובבריאותי , שכן אילולא היה מסירה בראשונה כנראה שהיה ניתן לטפל בשיטה ה\"מוז\"   ולהסיר מקומית ללא ניתוח בהרדמה מלאה 5 שעות! ברצוני רק לציין שההסרה של המלנומה וכל הטיפול בוצע במקום אחר ולא ע"י הרופא המדובר מההתחלה, אלא ע"י צוות רופאים מומחה ואמיתי שלו אני מודה כל יום בחיי. הדבר המשמעותי פה הוא הזיהוי המוקדם , ותוצאותיו ולמה הוא גרם! תודה על ההתיחסות מראש. אלי

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

24 בספטמבר 2024

תסמונת דרווה: אבחון בה...

תסמונת דרווה גורמת לאפילפסיה קשה ולתחלואה נלוות, ונגרמת בשל פגיעה גנטית שניתן וחשוב לאבחן כבר בשל...

קרא עוד

24 בספטמבר 2024

אפילפסיה ואוטיזם על רק...

תסמונת גנטיות שגורמות לאפילפסיה ואוטיזם נפוצות יחסית, וחשוב לדעת ולזכור כי ניתן לאבחן את רובן כבר...

קרא עוד

08 באוקטובר 2024

אילו מוטציות גנטיות ומ...

בדיקת האקסום מסוגלת לאבחן כבר במהלך ההריון מיליוני מוטציות גנטיות ולכן חשוב לבצע את הבדיקה במסגרת...

קרא עוד

08 באוקטובר 2024

בדיקת אקסום: הרופא לא ...

בכל הריון, ללא יוצא מן הכלל, הרופא חייב להסביר להורים עד כמה חשובה בדיקת האקסום ולמרות שהבדיקה אי...

קרא עוד

08 באוקטובר 2024

7 גנים שקשורים להתפתחו...

מחקר שהתפרסם ב-2023 הציג נתונים לגבי 7 גנים שזוהו כקשורים במישרין להתפתחות אוטיזם בעובר. הכירו את...

קרא עוד

10 באוקטובר 2024

נגישות באתר האינטרנט ו...

אנו נותנים שירותים משפטיים מזה למעלה מ-20 שנה, לאלפי משפחות, הורים לילדים בעלי מוגבלויות ולכן מיי...

קרא עוד

13 באוקטובר 2024

אבחון תסמונת פראדר ווי...

חשוב וניתן לאבחן תסמונת פראדר ווילי לפני ובמהלך ההריון והרופא שמלווה את מעקב ההריון שלך, חייב ליי...

קרא עוד

14 באוקטובר 2024

1204 גנים מעורבים בהתפ...

לפניך הסבר מפורט, אודות רמת הסיכון המוכרת [2025] של 1204 הקשורים באופן ישיר להתפתחות אוטיזם בעובר...

קרא עוד

05 בנובמבר 2024

רשלנות רפואית במעקב הר...

הסיבה מספר 1 למקרי רשלנות רפואית במעקב ההריון: אי מתן הסבר על האפשרות לבצע בדיקות גנטיות במהלך הה...

קרא עוד

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

20 בנובמבר 2024

20 גנים הכי נפוצים בהת...

המחקר הגדול והמקיף שנערך אי פעם, בדק והשווה נתונים של מעל 35000 בדיקות אקסום, ובודד את 20 הגנים &...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 24