רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר
תאריך ושעה

06/01/2019 15:54
סיפור הלידה שלי 28.12.18-יום חמישי

כל הלילה בין רביעי לחמישי הייתי ערה בכיתי וזה ולא ישנתי דקה !

ולא הלכתי לבהח וולפסון לבדוק כי ידעתי שיש לי ביקורת שיגרתית אצל הרופא הפרטי וחבל סתם ללכת למיון ולהיטרטר ולטרטר אנשים.

ולמצוא סידור לילדה בת שנה וחצי באמצע הלילה סתם כי זה סך הכל כאב שאפשר לסבול ולא ירידת מים או דימום ..(חשבתי שרוב הלידות מתחילות בירידת מים בגלל הלידה הראשונה שלי שהתחילה ככה.. בגלל זה המתנתי)
יום חמישי בבוקר אחרי שלא עצמתי העין וכל הבית על קוצים ולא יודעים לאן ללכת.בעלי לעבודה?,אני להורים/למיון?!

בסוף הלכתי להורים כי היה לי תור לציפורניים ב12 וגם הכאב היה ניסבל למרות שבעלי אמר לי בואי לוולפסון כל הלילה לא ישנת וזה ..אמרתי לו כואב לי אבל לא ניראלי זה לידה בכל זאת אני סוחבת צירים משבוע 25 אז כבר לא היה לי הבדל ברמות הכאב.

וגם בערב בלי קשר היה לי ביקורת אצל הרופא ..
אמרתי הוא יבדוק וזהו.

הלכתי אליו לרופא שלי ב7 בערב אמר לי מה את עושה פה למה חיכית את בפתיחה של 3 את יולדת בלילה ונתן לי הפנייה לבהח ..האמת חשבתי שהוא על סמים וחזרתי הביתה..

ואז ב12 בלילה אמרתי טוב נילך לבדוק מה הוא מקשקש המצחיק הזה.

וגם כי כאב קצת אבל באמת שלא ברמה שרצתי למיון אלא סתם בדיקה שיגרתית כי אצלו אין מוניטור.

ואז באתי הייתי בטוחה שרק בדיקה אפילו פיפי בכוס עשיתי חיכיתי בתור עם כולם כאילו כלום שואלים מה רמת הכאב 1 לא כואב 5 כואב סביל 10 כאב שאת... לא נושמת אמרתי 5 בערך והמשכתי בצחוקים שלי.

וגם לבעלי אמרתי תמשיך בעבודה הכל טוב אל תצא באמצע.

האחות מחברת אותי למוניטור ומיילדת באה לבדוק פתיחה בגלל ההפנייה שנתן לי הרופא לחדר לידה.

ואז היא אומרת לי טוב את חיה בסרט שאת לא ניכנסת לחדר לידה חח אמרתי להם מההה אין מצב אמרתי לבעלי לא לצאת מההעבודה ושהכל טוב..באו הלבישו אותי בחלוק וקיבלו אותי לחדר לידה ..עדיין אין לי שמץ מה אני עושה שם חח

קיצר צחקתי כזה ואמרתי להם אני לא אמורה להיות פה אז אחת כזה קיבלה עליי סוג של עצבים ואמרה לי את יודעת מה בואי תני לי לבדוק אותך שוב ואז בדקה אמרה לי יאו את בפתיחה 4 וחצי תלחצי אליי אמרתי לה לא לא בעלי עוד לא יצא מהעבודה בכלל וברחתי לו עם הטוסיק!

אז המיילדת אמרה לי חוקן את מתקלחת ואז נפקע מים ותוך שעה את יולדת גג מהפקיע תעדכני אותו שיגיע זריז.

עשיתי חוקן הכל התקלחתי...בעלי הגיע ואז היא פקעה את המים הייתי בפתיחה בערך 6 ואז התחילו לי צירים כואביםםםם אמרתי לה כואב לי מאוד וזה אמרה לי תקשיבי בגלל שאת לא רוצה אפידורל את יכולה להיכנס להיתקלח עכשיו יקל לך על הכאבים והלכה למלא לי מים חמים ..התחלתי לחשוב עם עצמי אולי אוותר אולי הפעם אפידורל יעזור פה ובין מחשבה למחשבה פתאום הרגשתי משהו ממש ממש כואב וענק עומד לצאת ולא זה לא מים.. התחלתי לצעוק לה הראש הראש יוצא...

ישר עזבה תברז ככה שהוא פתוח....היא גם הוציאה לי את המוניטור כדי להיכנס להיתקלח,היא רצה מהשירותים צרחה לעוד מיילדת לבוא להביא רגליות למיטה וזהו פשוט התחלתי ללחוץ ללא אפידורל ללא מוניטור עוברי ותוך 6 דק הנסיך שלי היה בחוץ.

נכנסתי לחדר לידה ב12 וחצי בלילה ללא אפידורל ללא חתכים/תפרים וב3 בלילה כבר הייתי אחרי
ייעוץ אישי

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

11 בפברואר 2025

פגיעה בגן PRRT2 גורמת ...

הכירו מקרוב את המשמעות של פגיעה בגן PRRT2 שעלולה לגרום לאפילפסיה, מחלת PKD, אוטיזם ופגיעות משמעות...

קרא עוד

18 בפברואר 2025

האם כדאי לעשות בדיקת א...

חשוב לדעת כי נכון לשנת 2025 מומלץ לבצע בדיקת אקסום בכל הריון, של כל אשה, ללא יוצא מהכלל! בדיקת הא...

קרא עוד

19 בפברואר 2025

ריצוף גנום מלא WGS

הכירו את יכולות האבחון המתקדמות של בדיקת רציוף גנום מלא WGS, הנחשבת לבדיקה המתקדמת והמדוייקת ביות...

קרא עוד

06 במרץ 2025

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

06 במרץ 2025

פגיעה בגן SCN2A גורמת ...

חשוב לדעת כי ניתן לאבחן את מרבית הפגיעות בגן SCN2A באמצעות בדיקות גנטיות כבר במהלך ההריון. אם היל...

קרא עוד

26 במרץ 2025

אבחון מוקדם בהריון: פג...

ניתן לאבחן עשרות מוטציות גנטיות במבנה של כרומוזום 18 כבר בתחילת ההריון, באמצעות בדיקה גנטית פשוטה...

קרא עוד

26 במרץ 2025

מחיקה 18q צריך לאבחן ב...

אם לא קיבלתם הסבר על האפשרות לעבור בדיקות גנטיות בהריון, והילד או הילדה אובחנו עם פגיעה גנטית של ...

קרא עוד

06 באפריל 2025

תנאי שימוש ותקנון

מדיניות פרטיות ותנאי שימוש באתר Malpractice המנוהל על ידי משרד עורכי הדין המוביל בישראל בייצוג נפ...

קרא עוד

08 באפריל 2025

נגישות באתר האינטרנט ו...

אנו נותנים שירותים משפטיים מזה למעלה מ-20 שנה, לאלפי משפחות, הורים לילדים בעלי מוגבלויות ולכן מיי...

קרא עוד

15 באפריל 2025

פגיעה בגן SYNGAP1

הפגיעה בגן SYNGAP1 הנה אחד מהגורמים הגנטיים העיקריים להתפתחות אוטיזם ואפילפסיה, ולכן חשוב לאבחן א...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה