רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר
תאריך ושעה

12/03/2018 11:13
הלידה הראשונה שלי היתה לפניי שנה ו-4 חודשים. הגעתי בשבוע 37+6 למיון בגלל צירים ולחץ דם גבוה, מסתבר גם עם פתיחה של 2 וחצי. עשו מוניטור ואחריי בדיקת שתן ולחצי דם גבוהים מאוד איבחנו אצלי רעלת הריון ומהר מאוד נכנסתי לחדר לידה (שהיו מפוצצים - זה היה יום אחריי יום כיפור).

ישר חיברו אותי לעירוי מגנזיום והחלו הכנות לזריקת אפידורל שביקשתי (וגם המליצו לי על מנת להוריד את הלחצי דם) אז האפידורל לא השפיע ונגמר, ביקשתי עוד. שוב לא השפיע ונגמר. עד שהמרדים הזריק לי חומר ישירות לצינור שבכתף והחלה ההשפעה.

7 שעות מרגע כניסה למיון ועד שהנסיכה שלי יצאה לעולם! הועברתי למחלקה שבה שהיתי כשבוע וחצי כי הלחצי דם סירבו לעזוב.

מטופלת בכדורים להורדת לחץ דם ובעירוי מגנזיום. (זאת הסיבה שלא אישרו לי לעבור למלונית) מתה להשתחרר הביתה עם הקטנה כי אנחנו שומרי שבת וילדתי ביום חמישי וביום ראשון נכנסנו לחג הסוכות. אז בחדר הנמלים חגגו.

לא משנה כמה ניקו השיירה תמיד חזרה וכמובן לא אשכח את הצינור של המקלחת שהיה מפוצץ וככה גם השירותים התקלחו איתי ביחד.

בקיצור את הלידה השניה אמרתי שלא אעבור שוב באסף הרופא. אז אחריי שנקלטתי שוב להריון אחריי 8 חודשים מהלידה חיפשתי אלטרנטיבות שונות כמו הדסה עין כרם או בית חולים קפלן אבל לא יכולתי לשחרר מהמלונית של אסף הרופא שכל כך רציתי לחוות!

בשעה טובה לפני יומיים התחילו לי צירים בשבוע 37+3 שהגיעו כל רבע שעה והחלטתי לעלות למיון אסף הרופא. הגעתי בשעה 22:05 כשהמיון שוב מפוצץ! (שתי נשים ילדו במיון בצהריים כי לא היו חדרים פנויים) מהר הכניסו אותי לחדר בדיקה וראו שאני בפתיחה של 4 וצירים תכופים ואמרו שבדיוק מנקים שני חדרי לידה אך בנתיים אצטרך להמתין במיון.

אחריי 20 דק מוניטור התפנה החדר ואני בדרך לחדר לידה בליווי של מיילדת אחראית משמרת. אני נעצרת לה באמצע הדרך בגלל ציר ואומרת לה שבלידה הראשונה ילדתי תוך 7 שעות ואני מפחדת לא להספיק לאפידורל והיא קצת גיחכה ואמרה לי שבקצב הזה אלד במסדרון לפני שאגיע לחדר. מגיעה לחדר.

יש שם מיילדת שלוקחת לי דם כהכנה לאפידורל ואומרת לי כנסי למקלחת ולהתפנות ואקרא למרדים. בזחילות אני מגיעה למקלחת ושמה מים חמים על הגב ובאיזשהו שלב כבר צועקת על אמא שלי שהתינוקת יוצאת לי!

את המיילדת זה לא כזה מעניין היא ממשיכה לשאול אותי שאלות לגביי מהלך ההריון ואפילו קצת מתעצבנת שאני לא עונה לה ולא מפסיקה להגיד לי כל הכבוד, שהכל בסדר ושאגיע למיטה. אני כבר יורדת בכריעה במקלחת ובוכה שאני מרגישה את הראש!

אמא שלי איך שנגמר הציר גוררת אותי למיטה ואני מכריחה אותה להסתכל אם רואים את הראש כי אני מרגישה! צועקת לאחות שתעזור לי והיא עונה לי שהיא הולכת להביא נוזלים לעירוי ולקרוא למרדים.

למזלי נכנסו סבב האחיות עם המילדת אחראית משמרת שקיבלה אותי ואני בוכה לה ומתחננת לעזרה כי אני מרגישה את הראש!! היא שואלת למה לא בודקים פתיחה ותוך כדיי לובשת כפפות ובודקת בעצמה. אני בפתיחה מלאה! המיילדות מתחלפות בינהן (למזלה ולמזלי!!) ואני צועקת לאפידורל והמיילדת צוחקת עליי שהראש כבר פה ואין אפידורל.. רק כמה לחיצות.. ובאמת.. 5 לחיצות והתינוקת שלי בחוץ!

23:07 אני אחרי בשעה טובה! עוברת לחדר התאוששות ומבקשת ביות מלא. מגיעה למחלקה לחדר מהמם שמחולק ל2 יולדות. מרווח עם כורסאת הנקה משטח החתלה ומקלחת ושירותים מהממים. לגמריי לא דומה לפעם הראשונה. אחריי 12 שעות עוברת למלונית ומודה לה' על כל הטוב הזה!

ארוחות בוקר וערב טעימות ומפנקות, צוות תינוקיה מהמם ומצומצם מאוד, קבלה זמינה לכל בקשה בכל שעה, חדר גדול מרווח ומהמם! ופשוט אומרת לעצמי תודה על חוויה מתקנת ותודה שהתעקשתי לחזור לבית חולים אסף הרופא למרות הכל.
ייעוץ אישי

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

11 בפברואר 2025

פגיעה בגן PRRT2 גורמת ...

הכירו מקרוב את המשמעות של פגיעה בגן PRRT2 שעלולה לגרום לאפילפסיה, מחלת PKD, אוטיזם ופגיעות משמעות...

קרא עוד

18 בפברואר 2025

האם כדאי לעשות בדיקת א...

חשוב לדעת כי נכון לשנת 2025 מומלץ לבצע בדיקת אקסום בכל הריון, של כל אשה, ללא יוצא מהכלל! בדיקת הא...

קרא עוד

19 בפברואר 2025

ריצוף גנום מלא WGS

הכירו את יכולות האבחון המתקדמות של בדיקת רציוף גנום מלא WGS, הנחשבת לבדיקה המתקדמת והמדוייקת ביות...

קרא עוד

06 במרץ 2025

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

06 במרץ 2025

פגיעה בגן SCN2A גורמת ...

חשוב לדעת כי ניתן לאבחן את מרבית הפגיעות בגן SCN2A באמצעות בדיקות גנטיות כבר במהלך ההריון. אם היל...

קרא עוד

26 במרץ 2025

אבחון מוקדם בהריון: פג...

ניתן לאבחן עשרות מוטציות גנטיות במבנה של כרומוזום 18 כבר בתחילת ההריון, באמצעות בדיקה גנטית פשוטה...

קרא עוד

26 במרץ 2025

מחיקה 18q צריך לאבחן ב...

אם לא קיבלתם הסבר על האפשרות לעבור בדיקות גנטיות בהריון, והילד או הילדה אובחנו עם פגיעה גנטית של ...

קרא עוד

06 באפריל 2025

תנאי שימוש ותקנון

מדיניות פרטיות ותנאי שימוש באתר Malpractice המנוהל על ידי משרד עורכי הדין המוביל בישראל בייצוג נפ...

קרא עוד

08 באפריל 2025

נגישות באתר האינטרנט ו...

אנו נותנים שירותים משפטיים מזה למעלה מ-20 שנה, לאלפי משפחות, הורים לילדים בעלי מוגבלויות ולכן מיי...

קרא עוד

15 באפריל 2025

פגיעה בגן SYNGAP1

הפגיעה בגן SYNGAP1 הנה אחד מהגורמים הגנטיים העיקריים להתפתחות אוטיזם ואפילפסיה, ולכן חשוב לאבחן א...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה