רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר
תאריך ושעה

17/01/2018 10:03
לפני שאני אספר קצת רקע לפני שנה וארבע ילדתי את יעל בקיסרי חירום לאחר ואקום שלא צלח .
ההריון הזה רצתי טבעי כל כך אפילו אמרתי לא לאפידורל יכאב כמה שיכאב אני ימשוך בבית צירים נבוא בדקה התשעים לבית חולים . אבל רצונות שלי לחוד ורצנות של אלוהים לחוד.
יום חמישי שעבר שבוע 38+5 בדיקת משקל שיגרתית העוברית סבבה הכל טוב הולכת הבתיה. בערב אני ובעלי חוגגים יום נישואים בנר ראשון של חנוכה. הלכנו אכלנו במסעדה הכל טוב חזרנו לקחנו את יעל הבתיה נרדמנו ובשעה 01:30 הסתובבתי במיטה ופאק הרגשה של מים נעמדתי ישר ואז נהר הערתי מהר את בעלי הלכתי להתקלח הכנתי תיק לי תיק לגדולה עזקתי את חמתי ויאלה בית חולים . בדיקות מחכים הרופא לא אופטמי כמוני אני לא חושב שתלדי טבעי אין לך צירים ( גם אם יש לא מרגישה) יש לך כבר ירדת מים זירוזים יכולים להוביל לקרע ברחם ואני בשלי לא טבעי יקח כמה שיקח רק לא קיסרי לא את התחושה הנוראית שחותכים אותך ואת מרגישה הכל כי אפידורל כבר ירד עד שפשוט הרדימו אותי והתעוררתי לסיכות הכואבות . לא לא רוצה רק טבעי . התחלתי לבכות ממש העלו אותי בנתיים למחלקה עד שיתקדם הלידה והרופא אמר שנבדוק בישבת בוקר מה אפשר לעשות. נחתי מעט בנתיים צירונים פה ושם . ושוב באו שני רפאות לאחר ישבת הבוקר ואמרו לי להחליט קיסרי או רגיל כמובן אמרו את היתרנות של הקיסרי ולא כדאי לקחת סיכון וכו אבל אני בשלי טבעי טבעי מורדים אותי לחדר לידה.

יושבת שם ממתינה ובא שוב הרופא בשעה אחת בצהרים פשוט מלאך שאלוהים שלח והסביר לי ממש מה יתרנות בלעשות קיסרי שיש חשש גדול מאוד שרחם יקרע ובגלל שהקיסרי הקודם שלי לא הה נורמטבי הרי הוציאו את הילדה מהרגלים והפחד שזה יקרה שוב שאני יעבור את כל התהליך ושוב קיסרי.

כל הזירוזים יכולים להוביל ללחץ על הרחם מגדיל סיכוים לקרע ברחם. פשוט שיכנע אותי אמרתי יאלה קיסרי הבריאות שלי הבריאות של העוברית יותר חשובים מהפחדים שלי. והלכנו לעשות ניתוח קיסרי. בעלי נכנס גם והיתה חוויה כל כך שונה מהראשונה בכלל לא הרגשתי כלום היה מדהים הצוות צחק איתי והניחו אותה עלי ועשינו מלא סלפי היה מדהים מדהים. 3.220 קילו של אהבה טובה. ולבסוף הרופאה אמרה שהרחם שלי היה דק כמו ניר שני צירים חזקים והרחם שלך היה מתפוצץ . אז תודה רבה לרופאים שיתעקשו לבורא עולם ששלח לי את השלחים האלה. (ותודה למי שקרא עד כאן) ולכולן שתהיה לידה קלה כתרנגולת לבנה.
ייעוץ אישי

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

11 בפברואר 2025

פגיעה בגן PRRT2 גורמת ...

הכירו מקרוב את המשמעות של פגיעה בגן PRRT2 שעלולה לגרום לאפילפסיה, מחלת PKD, אוטיזם ופגיעות משמעות...

קרא עוד

18 בפברואר 2025

האם כדאי לעשות בדיקת א...

חשוב לדעת כי נכון לשנת 2025 מומלץ לבצע בדיקת אקסום בכל הריון, של כל אשה, ללא יוצא מהכלל! בדיקת הא...

קרא עוד

19 בפברואר 2025

ריצוף גנום מלא WGS

הכירו את יכולות האבחון המתקדמות של בדיקת רציוף גנום מלא WGS, הנחשבת לבדיקה המתקדמת והמדוייקת ביות...

קרא עוד

06 במרץ 2025

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

06 במרץ 2025

פגיעה בגן SCN2A גורמת ...

חשוב לדעת כי ניתן לאבחן את מרבית הפגיעות בגן SCN2A באמצעות בדיקות גנטיות כבר במהלך ההריון. אם היל...

קרא עוד

26 במרץ 2025

אבחון מוקדם בהריון: פג...

ניתן לאבחן עשרות מוטציות גנטיות במבנה של כרומוזום 18 כבר בתחילת ההריון, באמצעות בדיקה גנטית פשוטה...

קרא עוד

26 במרץ 2025

מחיקה 18q צריך לאבחן ב...

אם לא קיבלתם הסבר על האפשרות לעבור בדיקות גנטיות בהריון, והילד או הילדה אובחנו עם פגיעה גנטית של ...

קרא עוד

06 באפריל 2025

תנאי שימוש ותקנון

מדיניות פרטיות ותנאי שימוש באתר Malpractice המנוהל על ידי משרד עורכי הדין המוביל בישראל בייצוג נפ...

קרא עוד

08 באפריל 2025

נגישות באתר האינטרנט ו...

אנו נותנים שירותים משפטיים מזה למעלה מ-20 שנה, לאלפי משפחות, הורים לילדים בעלי מוגבלויות ולכן מיי...

קרא עוד

15 באפריל 2025

פגיעה בגן SYNGAP1

הפגיעה בגן SYNGAP1 הנה אחד מהגורמים הגנטיים העיקריים להתפתחות אוטיזם ואפילפסיה, ולכן חשוב לאבחן א...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה