רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית


נושא
מחבר
תאריך ושעה

10/11/2009 19:06
שלום רב!
אני כל כך כעוסה שמפחדת לעשות צעדים פזיזים מידי.. לכן אני צריכה קצת הכוונה להתחלת הטיפול . אודה מאוד על כך!
אני אפילו לא יודעת ממה להתחיל?
אז ככה..
לפני כשנתיים וחצי התחלתי טיפולי שיניים ברשת כללית סמייל , זאת לאור העובדה כי טופלתי מס\' שנים אצל רופאה פרטית אחתשבסופו של דבר התברר שאיבדתי מס\' שיניים בגללה- החלטתי ללכת למקום מסודר כמו קופת חולים - כדי שכמו שאומרים יהיו לי אימא ואבא ויהיה לי למי לפנות. אז טיפלתי שילמתי כמה אלפי שקלים (לא בודדים) על הטיפול.... כאשר במהלכו הרופא החליט כי יש צורך בין היתר להוריד קטר ישן כיוון שלטענתו מתחת לקטר כפול ישנו טיפול שורש לא מוגמר ויש צורך חשדשו ע\"י מומחה לטיפול שורש. אז הורדנו את הקטר... המומחה לא הצליח לגמור את הטיפול שורש מכיוון שלטענתו- הטעלה של השורש אינה ישרה ואין באפשרותו להגיע לסוף... ולכן את השן השני הוא אפילו לא מעוניין לפתוח- חזרתי לרופא המטפל- והוא פסק כורת של השן קטנה ( היום בדיעבד אני נפגשתי במושג שוחזור קוטרת, אז לא ידעתי- מה לעשות אני לא רופאת שינניים) ופסק- נעשה לך שתי עקירות! כאילו לעקור שן זה ככה ,סתם! ונעשה שני שתלים שכמובן עולים לא קצת כסף- אך נוסף אל כך אני אצטרך לעשות ניתוח להרמת סינוסים מכיוון שהסינוסים נמוכים מאוד!
חשבתי- והחלטתי לא לעשות כלום -בקשתי מהרופא להחזיר הכל למקום - כלומר להדביק את הקטר הישן כך נעשה - ללא השלמה של מבנה - פשוט שן אחת פתוחה לחלוטין עם חור והשניה , מזל לא נגעו בה!
אז עברו שנתיים וחצי במהלכם הקטר נפלה מס\' פעמים - הדבקתי אותה מס\' פעמים על חשבוני במרפאות פרטיות, ופעם אחת בכללית. לני כחודשיים עשיתי שוב בכללית בדיקה וצילומי רנטגן, רק הפעם במרפאת קריון קרית ביאליק- ( שחכתי לציין כי את הטיפול הראשון בכללית עשיתי בבאר שבע שם גרתי במהלך לימודי)
לאחר הבדיקה אחרונה הוםתעתי לגלות כי במהלך השנתיים וחצי שעברו - הטיפול שורש השלים את עצמו ללא צורך בהתערבות רפואית- אין בשיניים הנ\"ל שום צוורך בהתערבות- אני שנתיים הולכת עם קטר מכוער! מדביקה אותו על חשבוני ומתבר שלא היה שום צורך להוריד את הקטר מלהתחילה. מומחה החדש ( בקריון) לטיפולי שורש טען- שהוא היה דורש ממני צילומים קודמים של השיניים לפני שהוריד את הקטר - מה שלא נעשה מי אמור לשלם על הקטר החדש שאני בסופו של דבר אצתרך לעשות - לא תהיה לי ברירה כמה פעמים אפשר לרוץ לרופא שיניים באמצע עבודה, או חופשה משפחתית? או לפני אירועה
לצערי זה לא הסוף!
שן אחרת אשר נעשה שם טיפול שורש , מבנה, וקטר פאום שם מופיעה דלקת ואותו סיפור של טיפול שורש לא מוגמר! הפתרון שהציעה המומחה לטיפול שורש, לפתוח את הקטר כמו קופסאת שימורים ולנסות לגמור אותו כי המומחה הקודם בב\"ש עשה את הטיפול שורש ביום אחד ולא כמקובל לשים תרופה.. לחכות תקופה ואז לעשות את הטיפול כל זה יעלה לי שוב 1700 ש\"ח כמעט.... אני אמורה לשלם על זה - כי הם לא אחראים על דלקות בפה שלי- ציטוט של מנהלת קישרי לקוחות.
אז מה עלי לעשות ? למי לפנות?איך להוכיח שם אמורים לספוג את העלויות של הקטרים אם בכלל?
ומה אם העוגמת נפש של אדם שהורסים לו את הפה? איפה לחפש רופא אמין?
בבקשה עזרו לי!
ייעוץ אישי



רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

11 בפברואר 2025

פגיעה בגן PRRT2 גורמת ...

הכירו מקרוב את המשמעות של פגיעה בגן PRRT2 שעלולה לגרום לאפילפסיה, מחלת PKD, אוטיזם ופגיעות משמעות...

קרא עוד

18 בפברואר 2025

האם כדאי לעשות בדיקת א...

חשוב לדעת כי נכון לשנת 2025 מומלץ לבצע בדיקת אקסום בכל הריון, של כל אשה, ללא יוצא מהכלל! בדיקת הא...

קרא עוד

19 בפברואר 2025

ריצוף גנום מלא WGS

הכירו את יכולות האבחון המתקדמות של בדיקת רציוף גנום מלא WGS, הנחשבת לבדיקה המתקדמת והמדוייקת ביות...

קרא עוד

06 במרץ 2025

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

06 במרץ 2025

פגיעה בגן SCN2A גורמת ...

חשוב לדעת כי ניתן לאבחן את מרבית הפגיעות בגן SCN2A באמצעות בדיקות גנטיות כבר במהלך ההריון. אם היל...

קרא עוד

26 במרץ 2025

אבחון מוקדם בהריון: פג...

ניתן לאבחן עשרות מוטציות גנטיות במבנה של כרומוזום 18 כבר בתחילת ההריון, באמצעות בדיקה גנטית פשוטה...

קרא עוד

26 במרץ 2025

מחיקה 18q צריך לאבחן ב...

אם לא קיבלתם הסבר על האפשרות לעבור בדיקות גנטיות בהריון, והילד או הילדה אובחנו עם פגיעה גנטית של ...

קרא עוד

06 באפריל 2025

תנאי שימוש ותקנון

מדיניות פרטיות ותנאי שימוש באתר Malpractice המנוהל על ידי משרד עורכי הדין המוביל בישראל בייצוג נפ...

קרא עוד

08 באפריל 2025

נגישות באתר האינטרנט ו...

אנו נותנים שירותים משפטיים מזה למעלה מ-20 שנה, לאלפי משפחות, הורים לילדים בעלי מוגבלויות ולכן מיי...

קרא עוד

15 באפריל 2025

פגיעה בגן SYNGAP1

הפגיעה בגן SYNGAP1 הנה אחד מהגורמים הגנטיים העיקריים להתפתחות אוטיזם ואפילפסיה, ולכן חשוב לאבחן א...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה