ЧўЧ�ЧЁЧљ Ч�Ч�Чџ ЧўЧ�Ч�ЧЁ ЧЎЧ�ЧњЧЁ ЧЁЧ�ЧњЧ�Ч�ЧЄ ЧЁЧ�Ч�ЧђЧ�ЧЄ
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד עופר סולר: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר
תאריך ושעה

03/12/2017 16:10
אחי בן 25 כבר חודש. פלוס סובל מכאבי בטן. היה אצל מספר רופאי משפחה שפטרו את זה בסיבות מטופשות כמו "אתה בלחץ"...

לאחר מספר שבועות רופאה במרפאה שלו הפנתה אותו לבדיקת נשיפה שמטרתה לגלות את החיידק הליקובקטר בקיבה. הוא עשה את הבדיקה תוך שהוא ממשיך לסבול מכאבי בטן.

אמא שלי התקשרה ביום רביעי למרפאה לשאול האם הגיעו התוצאות והמזכירה אמרה שהרופאה לא נמצאת ואם אף אחד לא התקשר "סימן שהכל תקין".

ביום חמישי אחי היה בישיבה בשדרות, היכן שמתגורר, וקיבל התקף עז בלתי נסבל. חבר הסיע אותו לבית חולים ברזילי תוך שאחי צורח מכאבים באוטו. ההורים שלי הגיעו מראשון לברזילי.

הצוות שם הסתכל בתוצאות הבדיקה של הכללית ואמר שאכן החיידק מצוי בקיבה וניתן לו טיפול ראשוני של אנטיביוטיקה לווריד. לא ערכו לו שום בדיקה אלא רק הסתכלו בבדיקה שעשו לו בכללית. לאחר שעתיים נאמר לו שהוא משוחרר והכל טוב ושעליו לגשת לרופאת משפחה לקבל מרשם לאנטיביוטיקה ( זהו חיידק חזק שעמיד בפני אנטיביוטיקה רגילה וצריך לעשות קוקטייל של כמה).

אחי הגיע הביתה ושם התחיל לו התקף עוצמתי. אבא שלי התעקש לקחת אותו שוב לבית חולים תל השומר. אבל הרגע הרופאים של ברזילי שחררו אותו אז למה שוב בית חולים?

אבא שלי המשיך להתעקש, גרר אותו מהמיטה ותוך שהוא ואחי השני מחזיקים אותו, נסעו לתל השומר.

בתל השומר ישר בדקו אותו בדיקה מקיפה עשו לו צילום בטן וגילו לו חור בקיבה!

שמעתם טוב. חור בקיבה. זה מה שהחיידק גרם בגלל ההזנחה של שאר רופאי המשפחה שלא טרחו להתקשר ולעדכן על מצבו. וזה אחרי שבית חולים ברזילי שחרר אותו בטענה שהכל בסדר, ללא שום בדיקה נוספת.

תוך שנייה הבהילו אותו לחדר ניתוח סתמו לו את החור ואחי מחובר כבר 4 ימים לצינורות לא אוכל ולא שותה.

עכשיו, מה היה קורה אם אבא שלי לא היה מתעקש לקחת אותו לתל השומר? מה היה קורה לאחי היקר שכל הרופאים פטרו כהינף יד ש"הכל בסדר"?

אני לא רוצה לתאר לעצמי אילולא המלאכים של תל השומר שעשו לו צילום בטן וגילו שכל האוכל יוצא מהקיבה לחלל הבטן ויוצר זיהום.
אין על האינטואיציות של אבא ואמא. גם כשהילדים שלהם כבר לא ילדים קטנים. הם עדיין מרגישים אותם הכי טוב שאפשר...

עכשיו השאלה: האם יש אפשרות להגיש תביעת רשלנות רפואית על סכנת מוות והמקרה שאח שלי עבר בביתה חולים ברזילי באשקלון?

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

24 בספטמבר 2024

תסמונת דרווה: אבחון בה...

תסמונת דרווה גורמת לאפילפסיה קשה ולתחלואה נלוות, ונגרמת בשל פגיעה גנטית שניתן וחשוב לאבחן כבר בשל...

קרא עוד

24 בספטמבר 2024

אפילפסיה ואוטיזם על רק...

תסמונת גנטיות שגורמות לאפילפסיה ואוטיזם נפוצות יחסית, וחשוב לדעת ולזכור כי ניתן לאבחן את רובן כבר...

קרא עוד

08 באוקטובר 2024

אילו מוטציות גנטיות ומ...

בדיקת האקסום מסוגלת לאבחן כבר במהלך ההריון מיליוני מוטציות גנטיות ולכן חשוב לבצע את הבדיקה במסגרת...

קרא עוד

08 באוקטובר 2024

בדיקת אקסום: הרופא לא ...

בכל הריון, ללא יוצא מן הכלל, הרופא חייב להסביר להורים עד כמה חשובה בדיקת האקסום ולמרות שהבדיקה אי...

קרא עוד

08 באוקטובר 2024

7 גנים שקשורים להתפתחו...

מחקר שהתפרסם ב-2023 הציג נתונים לגבי 7 גנים שזוהו כקשורים במישרין להתפתחות אוטיזם בעובר. הכירו את...

קרא עוד

10 באוקטובר 2024

נגישות באתר האינטרנט ו...

אנו נותנים שירותים משפטיים מזה למעלה מ-20 שנה, לאלפי משפחות, הורים לילדים בעלי מוגבלויות ולכן מיי...

קרא עוד

13 באוקטובר 2024

אבחון תסמונת פראדר ווי...

חשוב וניתן לאבחן תסמונת פראדר ווילי לפני ובמהלך ההריון והרופא שמלווה את מעקב ההריון שלך, חייב ליי...

קרא עוד

14 באוקטובר 2024

1204 גנים מעורבים בהתפ...

לפניך הסבר מפורט, אודות רמת הסיכון המוכרת [2025] של 1204 הקשורים באופן ישיר להתפתחות אוטיזם בעובר...

קרא עוד

05 בנובמבר 2024

רשלנות רפואית במעקב הר...

הסיבה מספר 1 למקרי רשלנות רפואית במעקב ההריון: אי מתן הסבר על האפשרות לבצע בדיקות גנטיות במהלך הה...

קרא עוד

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

20 בנובמבר 2024

20 גנים הכי נפוצים בהת...

המחקר הגדול והמקיף שנערך אי פעם, בדק והשווה נתונים של מעל 35000 בדיקות אקסום, ובודד את 20 הגנים &...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 24