ЧўЧ�ЧЁЧљ Ч�Ч�Чџ ЧўЧ�Ч�ЧЁ ЧЎЧ�ЧњЧЁ ЧЁЧ�ЧњЧ�Ч�ЧЄ ЧЁЧ�Ч�ЧђЧ�ЧЄ
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד עופר סולר: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר
תאריך ושעה

15/03/2011 09:36
עורך דין נכבד, שאלתי אליך הנה בעניין טיפול מאד לא מקצועי בלשון המעטה, שקיבלתי מרופא אורטופד.

בחודש אוקטובר 2010 הגעתי לאורטופד דרך קופת חולים מכבי עם תלונה על כאבי גב קשים ביותר (5 חודשים לאחר לידה) (נשלחתי אליו ע"י מוקדנית מכבי ללא הפסקה כשהגעתי ראיתי שהוא מומחה לכרורגית כף יד אך מאחר וכאבי היו בלתי נסבלים החלטתי להיכנס).

לאחר שהקשיב לתלונות שלי אותו אורטופד טען שעלי לעשות ספורט ולהתחזק, התעקשתי שאני מעוניינת בטיפול נגד כאבים מאחר ועלי לטפל בבנותי הקטנות אך הוא התעקש אך ורק על ספורט ולבסוף הסכים לתת לי גם פיזיוטרפיה. כשיצרתי קשר עם מכון הפזיוטרפיה היה תור רק לחודש ינואר 2011 - חודשיים קדימה, אז מן הסתם לא קבעתי. לאורך כל התקופה לא היתה כל הטבה במצב הגב שלי וסבלתי מכאבים רצופים.

סבלתי מכאבי גב בלתי נסבלים וכך המשכתי לעבוד. בערך 10 ימים לאחר שהייתי אצלו הבחנתי כי אינני מרגישה את כף רגל שמאל ואיבדתי כוח כח כמו גם תחושת הירדמות של הרגל עד הברך וכאבים חזקים מאוד באיזור צידי השוק והקרסול הגעתי למיון בבית חולים מאיר בכפר סבא במצב שאינני יכולה לפסוע יותר מ-2 מטר ברציפות.

מהמיון נשלחתי לעשות סי טי שם התגלה כי יש פריצת דיסק גדולה בין L4_L5 ועוד שני בלט דיסק. ומשם החלו הוצאותי לגדול ולגדול מאחר והכאבים היו בלתי נסבלים וההמתנות לתורים של רופאי כאב דרך הקופה הנן חודשים ארוכים נאלצתי לשלם עשרות אלפי שקלים למטפלים מכל סוג, הפסקתי לעבוד (מנהלת בכירה בחברה גדולה), כיום אני בחופשת מחלה כבר כ 3 חודשים ומקום עבודתי בסכנה גדולה.

חוץ מזה שעוד מעט יפטרו אותי וחוץ מהכאבים והסבל הגדול, לא יכולתי להרים ולטפל בבנותי וכו.... לפני 3 שבועות עברתי ניתוח ומאז טפו טפו מצבי השתפר פלאים.

שאלותי בנוגע לטיפול של אותו אורטופד רשלן:

האם ניתן לתבוע את האורטופד של מכבי ששלח אותי לעשות ספורט במקום צילומים וטיפולי כאב? עברתי שבועות ארוכים של גיהנום בעוד מנסה להמשיך בשגרת חיי בכאבים בלתי נתפסים והוצאתי סכומי עתק על מטפלים אלטרנטיביים מכיוון שדרך הקופה רק נאלצתי להמתין לפזיוטרפיה.

ניגשתי באופן פרטי למרפאה של מנתח מאוד בכיר אשר הפנה אותי לרופא הכאב שלו לטיפולים ורופא הכאב של המרפאה הפנה אותי לפזיוטרפיה בחימום והדגיש שאסור לבצע מניפולציות ידניות בטיפול, צוות המזכירות של המרפאה המליץ לעשות סדרת טיפולים אצל הפזיוטרפיסט שלהם וכבר למחרת בבוקר נקבע לי טיפול, בטיפול גיליתי שלמרות שהעברתי לפזיוטרפיסט את ההנחיות של רופא הכאב, הטיפול שלו כחח מניפולציות חדות ולא התאים לי כלל ואף החמיר את מצבי ולכן מיידית תוך 24 שעות השארתי להם הודעה טלפונית שאני מבקשת לבטל את הסדרה ולבטל את הצק בסך 4500 שח (שיקזזו לי טיפול אחד בלבד בסך 450 שח שהוא המחיר המלא ללא הנחה בגין סדרת טיפולים שלמה)מאז דיברתי עם מנהלת החשבונות שלהם עשרות פעמים (כבר חודשיים) אך היא "מושכת" בתירוצים מאוד יצירתיים ותמיד מבטיחה שהצק יהיה מוכן ביום ראשון הבא חשוב לי לצין שהמרפאה מאוד מכובדת וניסינו ליצור קשר גם לביפר של המנתח שהנו בעל המרפאה אך הוא לא משיב טלפונים ואינו מתייחס...

האם יש לי קייס לתביעת רשלנות רפואית בעקבות הסיפור הנ"ל?

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

24 בספטמבר 2024

תסמונת דרווה: אבחון בה...

תסמונת דרווה גורמת לאפילפסיה קשה ולתחלואה נלוות, ונגרמת בשל פגיעה גנטית שניתן וחשוב לאבחן כבר בשל...

קרא עוד

24 בספטמבר 2024

אפילפסיה ואוטיזם על רק...

תסמונת גנטיות שגורמות לאפילפסיה ואוטיזם נפוצות יחסית, וחשוב לדעת ולזכור כי ניתן לאבחן את רובן כבר...

קרא עוד

08 באוקטובר 2024

אילו מוטציות גנטיות ומ...

בדיקת האקסום מסוגלת לאבחן כבר במהלך ההריון מיליוני מוטציות גנטיות ולכן חשוב לבצע את הבדיקה במסגרת...

קרא עוד

08 באוקטובר 2024

בדיקת אקסום: הרופא לא ...

בכל הריון, ללא יוצא מן הכלל, הרופא חייב להסביר להורים עד כמה חשובה בדיקת האקסום ולמרות שהבדיקה אי...

קרא עוד

08 באוקטובר 2024

7 גנים שקשורים להתפתחו...

מחקר שהתפרסם ב-2023 הציג נתונים לגבי 7 גנים שזוהו כקשורים במישרין להתפתחות אוטיזם בעובר. הכירו את...

קרא עוד

10 באוקטובר 2024

נגישות באתר האינטרנט ו...

אנו נותנים שירותים משפטיים מזה למעלה מ-20 שנה, לאלפי משפחות, הורים לילדים בעלי מוגבלויות ולכן מיי...

קרא עוד

13 באוקטובר 2024

אבחון תסמונת פראדר ווי...

חשוב וניתן לאבחן תסמונת פראדר ווילי לפני ובמהלך ההריון והרופא שמלווה את מעקב ההריון שלך, חייב ליי...

קרא עוד

14 באוקטובר 2024

1204 גנים מעורבים בהתפ...

לפניך הסבר מפורט, אודות רמת הסיכון המוכרת [2025] של 1204 הקשורים באופן ישיר להתפתחות אוטיזם בעובר...

קרא עוד

05 בנובמבר 2024

רשלנות רפואית במעקב הר...

הסיבה מספר 1 למקרי רשלנות רפואית במעקב ההריון: אי מתן הסבר על האפשרות לבצע בדיקות גנטיות במהלך הה...

קרא עוד

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

20 בנובמבר 2024

20 גנים הכי נפוצים בהת...

המחקר הגדול והמקיף שנערך אי פעם, בדק והשווה נתונים של מעל 35000 בדיקות אקסום, ובודד את 20 הגנים &...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 24