פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

גבריאל 16/11/2009 22:31
רציתי לדעת אם המקרה הנל נחשב רשלנות רפואית ואם אני יכול לתבוע את כספי חזרה .

בגיל 16 עברתי ניתוח פלסטי באף.
בגיל 22 הייתי צריך לעבור ניתוח אף נוסף אבל רפואי. עקב תאונת רכב המחיצה האף התעקמה וגם הכונכיות, הפוליפים, הפריעו לי לנשום וסתמו את מעברי הנשימה באף.

הלכתי לדוקטור גבי אשווילי שהוא ממכבי, הוא העביר כרטיס וסיפרתי לו שיש לי בעיה בנשימה, הוא אכן בדק את האף וראה שהפוליפים סוטמים את האף וגם המחיצה עקומה וצריך ניתוח. אמרתי לו שאם אני כבר בניתוח אף ועל הסכין אז שאני רוצה שהוא יעשה לי תיקון קטן באף. הוא אמר שאם כך אין צורך לערב את מכבי וישר מחק את ביקורי מהמחשב. ואמר שהוא יעשה לי את ניתוח האף גם רפואי וגם פלסטי ב10000.

עברתי את הניתוח והנשימה עדין לא הייתה כפי שצריך, חזרתי אליו אחרי תקופה שחיכתי שאולי זה יסתדר והלכתי אליו. הוא נתן לי תרסיס לאף וכדורים ואמר שזה אלרגיה עונתית ושזה יעבור.

עברה כבר שנה ועדין אין שינוי בנשימה והאף עדין סתום.
החלתי ללכת לרופא אחר של מכבי , כי אני לא סומך על גבי אשווילי כבר ואולי הוא יראה שהוא יעשה פאשלה וימרח אותי.
הלכתי לרופא האחר במכבי וסיפרתי לו שעשיתי ניתוח לפני שנה לסדר את הנשימה ופלסטי. והוא אמר לי שהמחיצה שלי עדין עקומה והפוליפים עדין סתומים והוא לא ממש מבין מה הוא עשה שם ועל מה שלימתי כזה סכום.

אז כיום אני הולך לעשות ניתוח חוזר שעלותו 350!!! מה שגבי אשווילי לא טרח לעדכן אותי ושאם הייתי רוצה פלסטי בנוסף אז כל הסיפור בערך עוד 5000 כולל העבודה וחדר הניתוח אבל הוא העדיף למרוח אותי ולהגיד לי שזה 10000.

בכל מקרה רציתי לדעת אם זה אכן נחשב לרשלנות רפואית שהוא עשה לי ניתוח לסידור דרכי הנשימה באף , אבל אין שום שיפור ושום תוצאה חיובית מהניתוח הזה, ועכשיו אני צריך לעבור שוב ניתוח באף!!!!

האם זו רשלנית נחשב לרשלנות רפואית או שאני מדמיין ולא מבין מה זה?!

תודה רבה

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36