פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

ואני לא רופא 28/07/2009 19:21
ולמרות שאני לא רופא ולא עורך דין, אני יכול להגיד בכל רם: צריך להזהר מכל רופא ולהמנע ככל שניתן מטיפול בבתי חולים. מערכת הבריאות הציבורית בישראל נמצאת כבר הרבה שנים במצב לא טוב. בתי החולים עמוסים בחולים, הרופאים והאחיות לא מרוויחים מספיק כסף ולכן אינם מכבדים את עצמם ואת מקומות עבודתם וגרוע מכל - לא מכבדים אותנו החולים. אין דבר כזה בית חולים בטוח כמו שאין ביטוח לאיכות הטיפול שתקבלי בשום מוסד רפואי - בית חולים או קופת חולים. בשביל לשמור על האינטרס שלנו החולים ובמקרה שלך, על מנת להבטיח עד כמה שניתן שבתך תקבל את הטיפול הרפואי הטוב ביותר ותטופל על ידי רופאים ברמה הגבוהה ביותר, עליך לקבל כמה חוות דעת מרופאים ולעשות מחקר שוק מעמיק! לא מספיק לשאול בפורומים. חשוב לבדוק בחברות הביטוח אילו רופאים מומלצים, חשוב לבדוק אודות כל רופא באינטרנט, חשוב לחפש פסקי דין בנושא רשלנות רפואית בהם מופיע (חס ושלום) שמו של הרופא המטפל, חשוב לקבל חוות דעת שניה וחשוב להשקיע בזה המון כח ומשאבים! ככה תקטיני עד למינימום את הסיכון ותעלי את הסיכויים של הבת שלך לקבל טיפול רפואי איכותי ושלם. כמובן שכאשר המדובר בניתוח המתבצע בהרדמה מלאה - חחשוב להשקיע עוד יורת במחקר השווקים. אני מאחל לך בהצלחה ולבתך הקטנה רפואה שלמה ואמיתית.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36