פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

גלית במרכז 18/11/2009 02:14
שלום, יש לי שאלה לעורכי הדין המנהלים את האתר. אני נמצאת במהלך תביעת רשלנות רפואית ואחרי שהגשתי באמצעות עורך דין כמובן, כתב תביעה וחוות דעת של רופא מומחה שעורך הדין שלי המליץ עליו.

המומחה הרפואי כתב שיש לי 65% אחוזי נכות בגלל הפגיעה בטיפול רפואי. חברת הביטוח של קופת חולים שלחה אותי להבדק אצל רופא מומחה באותו התחום בדיוק, רק שהרופא הזה מטעם חברת ביטוח.

המומחה של חברת ביטוח כתב בחוות הדעת שלו שיש לי 20% נכות. אני לא מצליחה להבין איך יכול להיות ששני רופאים מומחים באותו תחום רפואי יכולים לתת הערכות כל כך מרוחקות אחת מהשניה, במיוחד כאשר מדובר בבריאות, נכות והגבלות גופניות. עורך הדין שלי פשוט אומר שככה זה בתביעות רשלנות רפואית ובגלל שהרופא של חברת הביטוח מקבל ממנה הרבה עבודה, הוא תמיד נותן חוות דעת לטובת חברת הביטוח עד כמה שניתן, אחרת הם פשוט יפנו לרופא מומחה אחר שיתן חוות דעת.

עכשיו אם זה מצב הדברים, אני חושבת שזה אבסורד מוחלט להמשיך ולזלזל ככה בבריאות של אנשים בגלל בצע כסף. השאלה שלי איך בית המשפט מתייחס ל-2 חוות דעת של רופאים מומחים, שבדקו אותי ונתנו חוות דעת כל כך רחוקות אחת מהשניה? אומנם כבר אין ספק שהפגיעה שלי בגלל רשלנות רפואית של הרופאים, אבל עכשיו נראה לי שבית המשפט ימשוך את הפרשה הזאת שנים. מה דעתכם על השאלות שלי?

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36