פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

א.א מהדרום 08/12/2010 02:15
שלום וברכה למנהלי האתר

השאלה והעניין שלנו הוא מורכב ומתמשך מאז לידת הבן. בקצרה אתאר את המצב בתקווה שתוכלו לעזור לנו להבין ולהתמודד: הבן שלנו אובחן עם תסמונת אספרגר - הוא סובל מבעיות שונות מאז היותו תינוק כיום הוא בן 6.

התחושה שלנו היא שזה נגרם לו בלידה מאחר והוא היה זמן רב בתעלת לידה ללא פיקוח של מיילדת ( אני הייתי עם אפידורל ולא הרגשתי צירי לחץ ) בתמונות מאז אפשר לראות את הפנים שלו ממש שחורות.

הוא היה באינקובטור מספר שעות ורק בשלב אחרי זה העבירו אותו לתינוקיה רגילה בבית החולים. אבל מאז הלידה הוא בכה באופן יוצא דופן אחרי מספר שנים התברר שהוא סובל ממגוון בעיות נרחב כיום הוא מקבל ביטוח לאומי ומוכר כנכה.

מה הסיכוי שלנו בתביעת רשלנות רפואית מול בית החולים ? יש בכלל טעם להגיש תביעה משפטית לדעתכם? אנחנו סבורים שהייתה פה רשלנות מצד המיילדות שלא בדקו אותי ובאמת מרגע הגעת המיילדת לבדיקה תוך 2 דקות הוא היה בחוץ.

לא יודעת במשך שנים רדף אותי שזה נגרם בגלל הלידה אבל חשבתי שאין לי דרך להוכיח זאת . מה דעתכם על המקרה זה והאם ניתן לבחון אם יש כאן רשלנות רפואית? איך הייתם ממליצים לנו לבדוק את המקרה

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36