פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

borisdo 09/06/2010 14:51
- לאחר שנהרס לי כתר שיין אחורי (36), טופלתי אצל רופא שיניים מומלץ ובקשתי אותו (תוך נכונותי לשלם לו טרחתו לפי שיגיד, בלי להתחשבן), - לבנות את שין על השורש בארי שנשאר.
והוא הבטיח לי שאם יתגלה לו שאפשר אז יעשה לפי רצוני.
אלא לאחר ששבתי על כורסה אצלו, בסיכום הוא הוציא מלסתי שורשים לבנים ובראים עבור 1000 ש\"ח שגזל ממני.(כי למה לו להתעסק ולבזבז זמן על בניית שין, כאשר יותר כדאי וקל להוציאה את שיין מלסתי ולהוציא כסף טוב, כאשר הוא יודע שאני אזדקק וארצה שיהיה לי שין, אז אפנה שוב עליו והוא מוכן להשתיל לי בלסת באותו מקום מסמר וייבנה עליו שין. - אז ירוויח שוב פעם וכפול כמה יותר מאשר היה מרוויח מבניה שיין על שורש בארי שלי). -לא אכפת לו סבל ובעיות וביקור רופאי שיניים נוספים שהוא גרם, שדבר יעלה לי עוד אלפי שקלים נוספים.
לא אכפת לו שהוא עשה את זממו כלפי קשיש בלא להתחשב על סבל ולנזק שווא שהוא גורם לאדם ושמדובר בעצם על מעשה חבלה אכזרית. הוא המומחה שקובע, ואיש לא יבקר אותו, כי יש קשר שתיקה במקצוע הזאת, -ובמקרה ספק להצדקת עצמי על חבלה נבלי שגרם לקשיש הוא יבדה שכביכול היה לי ציסטה שם או משהו אחר.

יש פשיע וקשר שטיקה ברפואת שיניים שלנו.
לכן שום תקציב ושום פטרונות מנהליות לא הואילו, כאשר יש לנו רפואה מושחתת ואין עליה ביקורת יעילה אובייקטיבית, ואין אחראיות על מעשה פגאני של רופא.
כי במקצוע זה מתעסקים יותר מדי עובדי בשר מושחתים וחסרי אנוש ומצפון. - מטרתם לסחוט כסף מנזקקים, -לא לעזור לאדם.

לא איש ולא החלטה נכונה, ושום תקציב לא יעזרו נגד אגף מושחת במדינה, רפואת שיניים. כשבין הרופאים יש המון עובדי בשר מושחתים שמחפשים איך לסחוט יותר כסף מציבור נזקק, ולא לעזור לאדם.

לא חשוב איזה שר עומד בראש משרד הבריאות (או משרד אחר אולי) -איש מוסמך לא יעיז להתייחס לעובדות, למצב נוראי, ואיש מאותם לא יעיז לשפר מצב ולפגוע בשחיתות אכזרית החי וקיים.
הגשתי נושא חשוב חיוני לדיון ציבורי כולל רופאים. רפואת שיניים, מדינת ישראל, שנה 2010. - חבל!
מה נעשה עם זה ??!

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36