פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

אלה 03/01/2010 23:05
ב20/12 עברתי ניתוח לכריתת פילונידל סינוס מתחת לעצם הזנב

ההוראות לאחר הניתוח היו להוציא את התחבושות ולשבת כל היום באמבטיה (כן כך כתב הרופא-מעניין)

עשיתי את הדברים אך סבלתי מכאבים עזים והפרשות בריח נורא מהפצע
התקשרתי לרופא והוא אמר שכך צריך להיות אך בכל זאת הלכתי אליו לבדיקה. בבדיקה הוא אמר שהמקום נראה מצויין וכך זה צריך להיות, למרות שהסברתי לו שאני לא יכולה לקום מהמיטה לא יכולה לשבת בשירותים לא יכולה ללכת ואף לבוא אליו זה היה פרוייקט במשך שבועיים שכבתי במיטה בלי יכולת לעשות כלום
לבסוף הזמנתי רופא הביתה והוא הפנה
אותי במיידית למיון דחוף
הגעתי למיון והרופא הודיע לי שמה שהכאיב לי אלו 2 תחבושות שנשארו לי בפצע וכנראה היו ממש בפנים ולאט לאט יצאו ושזה לא תקין ורק לפי הריח היה אפשר להבין שיש משהו לא בסדר
חצי שעה לאחר הוא הוציא את הגוף הזר ששכב לי בפצע הניתוח כבר יכולתי לשבת וללכת כמו בנאדם!
האם זה נחשב לרשלנות של הרופא המנתח?
האם זה שהפסדתי ימי עבודה וסבלתי מכאבים עזים וחוסר יכולת לזוז אמור להוות גורם לתביעה?
אשמח לתשובה
תודה מראש

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36