פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

שני 04/02/2020 11:46
איזה נוראי!

אני עברתי בדיוק את אותה חווית לידה לפני 4 חודשים, רק בבית החולים סורוקה בבאר שבע. ואוו כמה שאני לא מייחלת לאף אחת לעבור לידה נוראית כזאת. בדיוק בדיוק מה שאת עברת! 3 משמרות, 5 מיילדות, הראשונות היו נסיכות... האחרונה היתה שטן אמיתי, כמה רוע...

ה׳ יודע איך נתנו לה להיות מיילדת ועוד טענה שהיא 33 שנה מיילדת בביהח. בכלל שבסורוקה יש חוסר כוח אדם אמיתי ותחלופה מסחררת בגלל האזור הזה. כמה צרחות. מיילדת אחת בכל המחלקה! מצאתי את עצמי בפתיחה 6 עם פיטוצין שלא היה צורך בכלל כי הלידה התקדמה יפה. אני מחכה לאפידורל כי נגמר המינון. מתחילה לכאוב בטירוף, אף אחד לא מגיב. לא מגיע. אני כבר מגיעה לפתיחה מלאה ועם צרחות של כאב!!!! בעלי מגיע למצב שבועט בקיר מעצבים שכואב לו לראות אותי נגמרת!! ואף אחת לא מגיעה לטפל.

אחותי ובעלי ילדו אותי ממש ככה! המיילדת הזו אמרה להם מה לעשות ופשוט יצאה! עד שכבר כמעט איבדתי הכרה והתינוק שלי היה במצוקה והלידה נגמרה בואקום נוראי וקשה. והחלמה שבכלל היתה קשה כי חתכו יותר מידי. בטוחה שאם קצת יותר יחס ואכפתיות זה לא היה קורה! התינוק כמעט היה בחוץ!!! רק קצת עזרה שלא היתה... ואני איבדתי את הכוחות האחרונים שלי כבר.

יותר מזה, שלאחר מכן גיליתי ש5 בנות שילדו איתי באותה שעה גם עברו ואקום. זה רק הוכיח שהבית החולים הזה עובד זוועה!

אני כל כך מבינה אותך.

שנדע לידות קלות יותר.

זו בהחלט טראומה לכל החיים.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36