פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

אלונה 22/12/2019 16:37
שלום,

הבת שלי עברה בגיל 4 טיפול שיניים בהרדמה מלאה בה עקרו לה לא מעט שיניים, לפי הוראת בית החולים בו עברה את הטיפול הגענו כעבור שנה לבדיקה במסגרת קופת החולים, רופא השיניים אמר שהכל בסדר, בהמלצת חברה שאלנו את הרופא האם הילדה לא צריכה "שומר מקום" כדי שכל השיניים יצמחו במקום המיועד?

הרופא ענה שהכל בסדר ולא צריך, היום הילדה בת 8 הגענו לבדיקת שיניים שגרתית ומסתבר שהשיניים צמחו לא טוב ויש שיניים שפשוט אין להן בכלל מקום לצמוח ולכן צריך כבר עכשיו להתחיל בטיפולי אורתודנט, לפי האורתודנט היה צורך ב" שומר מקום" וכך לא הייתה מגיעה למצב הזה, זהו גיל מאד צעיר לטיפול מסוג זה אך אין ברירה וחייבים להתחיל כבר עכשיו, הטיפול יקר ולא זול, שמו לה גשר, הילדה עוברת מצב לא קל, גם כאב פיזי וקושי באכילה ודיבור וגם חברתית.

השאלה שלי האם אין כאן רשלנות של בית החולים שביצע את הניתוח ולא ציין דבר בנושא וכמובן רשלנות רפואית של הרופא בקופ"ח שלמרות שהעלינו את הנושא שלל זאת? תודה.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36