פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

רות 19/06/2018 12:42
את צודקת אני איתך כי גם לי היה סיפור אבל אצלי נגמר עצוב היה בשבוע 15 וחצי היה לי דימום תאומי בערב כיפור לקחו אותי באמבולנס היה דופק אבל הדימום התחזק ואחרי לילה הפסיק לא בדקו לי דופק רק בקבלה למיון ואחרי זה ביתי בהשגחה שהדימום הסתים שלחו אותי הביתה ולא בדקו דופק אבל אני היה לי תחושה שלא הגמר טוב אז היתי עקבת אחרי כול דבר אז אחרי שבוע שחרו אותי היה לי כאבי גב פתאום כמו פדוראל שעושים בגב עכשיו אז הרופא המליץ לי ללכת למיון לבדק ושהלכתי פתאום רופא אחרי רופא באים בודקים באולטרנסונד ואז אני שאולת כי ראיתי שה 3 רופאים בודקים אז אמרו לי שכבר היתי בשבוע. 16 אמרו לי תשמעי יש חדשות רעות כבר שבוע העובר שלך מת בבטן הוא נמצאה בלי דופק .אז מבינה מה שאת אומרת אצלח הצילו ברוך השם אז אני מצדיקה אותך ולכול הבנות שמכוונות להיות בהריון כול דבר שאתם מרגישות שלא בסדר אל תביישו ללכת למיון או לבדק זה יכול להציל חיים .שלא תדעו מזה ברוך השם אחרי חוצים אחרי הגדרה שעברתי והיה נוראית וארוכה יותר מלידה גיליתי שאני שוב בהריון והיום היא בן 10 חודשים .וזה ילד 7 שלי אחרי 6 שילדתי ואחד שעבדתי וגם אני יגיד עוד משהו שתהיו בהלם ה7 ילדתי בחדר מיון לא הספקתי לכנס לחדר לידה טוב חצי שעה ילדתי אותו בחדר מיון.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36