פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

דנה ד. 02/04/2018 23:18
טוב , הריון ראשון ילדתי בשבוע 34 , קיסרי חירום והנורא מכל קרה. לא ארחיב על כך.

הריון שני- מיותר לציין שספרתי את הדקות כדי שאוכל להיכנס להריון למרות שהזהירו אותי ללא הפסקה שצריך לחכות שנה ועדיף קצת יותר!
חיכיתי 10 חודשים ( בפועל התחלתי לנסות חצי שנה אחרי..) ונקלטתי.
8 חודשים שכבתי בבית חולים, בקושי קמתי מהמיטה, ו.. צירים מוקדמים , בדיוק מה שהכי מסוכן לאחר קיסרי. הצלחתי לסחוב עד לשבוע 35 בעזרת כל מיני תרופות להרחקת הצירים, ואז בלילה כאבי תופת , לא משהו שאפשר להצביע עליו ( לא דומה בכלל לצירים) ואין דימום, ואין פתיחה וגם פלא שאחרי 8 חודשים פעם ראשונה גם אין צירים.

ואני מזעיקה את הרופאים ( משמרת לילה) והם באדישות מזעזעת אומרים לי " חמודה הצירים של שבוע 35 שונים מהצירים שהרגשת עד היום אין מה לעשות לחדר לידה את לא עולה!" (בחדר לידה היו נותנים לי פטידין להרגעה וזה היה מרחיק את הצירים ל24 שעות.. אבל בשבוע כזה כבר לא עוצרים את הלידה), ואני סובלת!! אבל אין דימום.

אז כנראה שהכל (לא) בסדר. מוניטור עוברי תקין.

6 בבוקר, מנהל המחלקה נכנס למחלקה עם הסגן שלו וכמו כל בוקר הם עוצרים אצלי ואומרים בוקר טוב, מנשנשים קצת עוגיות ושמחים יחד איתי ששרדתי עוד יום בהריון.
מה אומר לכן, טוב לא היה.

רק חיכיתי שאחד מהם יכנס וצרחתי מכל הלב, שהם חסרי אחריות והשאירו אותי פה שיקרה לי שוב אסון!! ושכואבת לי הבטן אבל זה לא צירים ! לא צירים ואף אחד לעזעזל לא מוכן להקשיב לי אז אני עכשיו הולכת הביתה! הסגן המקסים ( באמת מקסים!) התיישב לידי וביקש בעדינות שארגע ושהוא רוצה שנייה לבדוק אותי.

משהו בהבעת הפנים שלו הייתה שונה. אז נשכבתי חזרה וכשהוא שם יד על הבטן קפצתי במיטה בזעקת אימים ואז ראיתי את הפרצוף שלו משתנה.. הוא זינק מהמיטה והתחיל לצעוק תזמינו חדר ניתוח! תזמינו מנות דם!
הפרופסור נכנס בריצה וצרח גם הוא והתחיל לשאול מתי הזרקתי קלקסן ורופאה אחת חמודה ממש התיישבה לידי וליטפה לי את היד ואמרה לי רק תנשמי לא לזוז בבקשה. איפה בעלך?
הטיסו אותי לחדר ניתוח, שם גילו שהרחם נקרע, 5 שעות של ניתוח קיסרי, 3 מנתחים בכירים, ותודה לאל תינוקת בריאה (טפו חמסה) אבל זה יכל להיגמר אחרת.

יש לי קרישיות יתר לכן לא ראו דימום.

בבדיקת אולטראסאונד לא ראו שהצלקת נקרעה.
לצערי אני מכירה גם סיפורים שנגמרים לא טוב, וכנראה שזו הסיבה לכך שאומרים שצריך להמתין שנה. כדי לתת לצלקת להחלים. קרע ברחם זאת סכנת חיים.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36