ליפני 3 שבועות ביום חמישי אני אומרת לבעלי זהו נימאס לי אני רוצה ללדת נימאס לי שמשבוע 17 יש לי צירים והכל קבד לי וניתפס לי הכל למטה ופיתאום לא יכולה ללכת כשהכאב למטה מגיע זה היה כבר שבוע 37+5 יום חמישי מחליטים שמוצאי שבת הולכים לבית חולים סתם ליראות מה איתי אז בעלי אומר אבל איך נלך את יודעת שמכבי לא משחררים תופס 17 סתם עד שתצליחי לקבל אמרתי לו תיסמוך עליי. בקיצור מגיע שבת ופיתאום אני מרגישה מצויין (ניראה לי רק מהפחד שלי על בדיקת פתיחה) חחחחח הגיע מוצאי שבת אני מיתקשרת למוקד מכבי וכבר מתחיל החפירה אז אומרת שיש צירים כואבים כל 7 דקות ואני בשבוע 38 היום וכואב לי בקיצור ישר הביאו לי הפניה למיון הלכתי להיתקלח ישבנו בבית עד 12 בלילה ואז הילדים נירדמו חבר של בעלי שמר עלייהם ואנחנו יצאנו למיון הגענו כולם בהלם למה באתי אני אפילו לא ניראת סובלת או בלידה בודקים פתיחה 2.5 מחיקה 70 משחררים לבית כי צירים יש 2 בחצי שעה במוניטור מגיע לבית מיתארגנת לישון בעלי נירדם פיתאום התחיל כאבים של צירים של
לידה כל 8 דקות באמת מתחילה ליבכות מכאבים אבל לא מעירה את בעלי מיסכן שישן קצת חחח ככה במשך שעתיים וחצי ואז זהו כבר לא יכלתי יותר מעירה אותו שוב קורא לחבר שלו שימור על הילדים ורצים לבית חולים כל הנסיעה אני לא נושמת מגיע למיון אומרים לי וואי עכשיו את ניראת סובלת מיקודם לא היית ככה
עושים בדיקת שתן אחרי זה פתיחה ואז מחיקה מלאה פתיחה 4 מבקשת אפידןרל אומרים לי קודם
מוניטור וכל זה שאני בוכה תנשמה שלי מכאבים ואז מוניטור של 35 דקות שאני כבר לא במיטה עם המוניטור עליי לא יכולה לישכב לא לשבת לא כלום צירי לידה כבר ואז ניזכרו שלא עשו בדיקת דם לאפידורל עושים בדיקת דם מורידים תמוניטור אומרים לבעלי לך תיתן להם את הבדיקות יותר מהר בעלי ירד שם שם תבדיקות ומחקים לתשובה אין תשובה בנתיים אני כבר פתיחה 6 צורחת תנשמה שלי עדיין בעמידה לא בחדר לידה.
פיתאום התחיל לצאת לי דם בעלי צורח עלייהם
אפידורל והם לא יכולים כי אין תשובות לבדיקות ואני רק צורחת ומבקשת אפידורל פיתאום מרגישה לחץ לא רוצים לתת אפידורל ומביאים מרדים אומר לא נותן היא בלידה בודקים פתיחה מלאה ראש בחוץ מרוב כל הכאב והצרחות בעלי השתגע לישמוע אותי ככה ואפחד לא היה אכפת לו שם כמה שסבלתי התינוק שלי יצא לא רציתי אותו לא היסתכלתי אפילו, כמה שסבלתי. אחרי חצי שעה כבר כן רציתי כשנירגעתי.
חיימשלי קטן. מאוהבת בו שיהיה בריא.
ואז התחיל הסיוט של הצהבת רק עולה מגיע ל11 אומרים מישתחררים ואז עולה ל-16 אחרי כמה שעות ירד ואז עלה ל-18.
אחרי 4 ימים מכניסים את בוטן שלי לפוטו שירד הצהבת מורידים תצהבת ואז משחררים אותנו שעתיים ליפני הברית שלו? ברוך ה' הכל עבר אבל תלידה הסיוט שהם עשו לי את זה אני לא שוכחת!! סליחה שזה ארוך.
הלידה הזאת כמו 2 הראשונות היו בבית חולים לניאדו רק שזאת היתה סיוט אמיתי.