פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

תינוק עם CMV 26/06/2016
ד.ש 18/12/2017 09:40
בוקר טוב עורך דין סולר

קראתי את הכתבה שלכם על וירוס ה-CMV ואני מקווה שתוכל לתת לי מענה על מנת שאבין האם יש מצב של רשלנות רפואית במקרה שלי לפי הניסיון שלך.

לדתי את בני, תינוק cmv אה-סימפטומטי ביולי. כעת הוא בן ארבעה וחצי חודשים. ילד מאוד לא רגוע, בוכה המון בצרחות מטורפות, הכל קשה לו, חסר נחת וסובל מאי שקט. אחיו הגדול לעומת זאת אינו כך כלל...

בעקבות גילוי ה cmv בשבוע 9 להיריון, היה לי הריון מלא בחרדה ואי שקט. השתתפתי במחקר בבית החולים בלינסון ונטלתי את התרופה במשך כשלושה חודשים. מי השפיר יצאו שליליים אך העברתי שלושה חודשים בסטרס רב עד קבלת התוצאות.

מאוחר יותר בהריון הוא נדבק ונולד עם הוירוס. גם המשך ההיריון עבר בקושי רב והייתי חולה כמעט לכל אורכו. אני תוהה האם יש קשר בין הדברים. האם המתח שליווה את ההריון הזה הביא לכך שהתינוק שלי ממש לא רגוע? אני יודעת ש cmv הוא גורם מתח גדול בהיריון ולכן הייתי מעוניינת לדעת האם תינוקות ה cmv סובלים בדרך כלל מתופעות דומות של אי שקט ומזג קשה?

האם לדעתך יכול להיות זה מקרה שמצדיק תביעת רשלנות רפואית ויכול להיות שמגיע לנו פיצויים? איך בודקים לעומק מקרה כזה?

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36