פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

אלה 22/08/2013 10:33
פניתי לעו"ד בעניין רשלנות רפואית וסוכם על אחוזי שכ"ט במקרה של פשרה ואחוזי שכ"ט במקרה של פסק דין . האחוזים עליהם סוכם במפגש הראשון נרשמו מאחורי הסכם ההתקשרות ובמפגש השני שהגעתי לחתום עליו לא טרחתי לבדוק מה נרשם וחתמתי על עיוור. לימים התקבלה פשרה וביקש ממני לשלם לו כשליש מסכום הפשרה ולא הבנתי איך הגיע לסכום ובפנייה אליו לבירור שלח אליי תגובה לפיה הסכם שכ"ט היה על 1/4 + מע"מ מסכום הפשרה שתושג או מסכום פסק דין.
כולי המומה התחלתי לפשפש בניירות ולחפש את ההסכם ומצאתי את מסמך ההתקשרות שמאחוריו רשם במפגש הראשון את שכ"ט שעליו סוכם הן לגבי פשרה והן לגבי פסק דין. כמו כן, מצאתי מעטפה שמסר לי במפגש שני ובה היה העתק מהסכם בו נרשם אחוז שכ"ט זהה למקרה של פשרה ולמקרה של מתן פסק דין כשהוא כולל מע"מ וכעסתי על עצמי על שחתמתי על עיוור ונתתי אימון כי לו קראתי הייתי לבטח גם שואלת על השינוי וסביר להניח שגם הייתי דוחה את הייצוג שלו בתיק. לא זאת בלבד אלא גם דרש מע"מ על אותו אחוז בגין שכ"ט שחרג ממה שעליו סוכם למרות שבהעתק שהכניס למעטפה נרשם "כולל"!

מה עושים במקרה כזה והאם יכול להיות מצב שעו"ד ידרוש שכ"ט למקרה של פשרה זהה לזה של פסק דין?

שאלה שנייה הנה האם בפשרה לא פוסקים לנתבעים החזר שכ"ט?
אודה על תגובתכם.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36