פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

עומר 18/06/2013 12:06
שלום רב ,
לפני מספר דק' יצאתי מביקור במרפאת קנב בקריית שמונה מביקור אצל האורטופד וברצוני לשתף אתכם בתופעה מזעזעת שחוויתי לאחר 14 שנות טיפולים אורטופדים.

הגעתי לביקורת לאחר ניתוח שעברתי לפני 10 שבועות אצל ד"ר **** ***.

לאחר שראה את הצילומים שלי לא ממש הבין האורטופד במה מדובר ומה ברצוני לעשות , וכששאלתי שאלות ולראות האם הבין את המקרה שלי על מנת להבין כי הרופא שלא מכיר אותי יודע את הסיבה להגעתי, הד"ר טען כי אני תוקף אותו ומרים את הקול , אבי נכח איתי בחדר באותו הרגע , אז הסברתי לד"ר את פרטי המקרה , עושה רושם שד"ר לא הבין מה קרה לי, או אולי נפגע ונעלב אך בריאותי מעל הכל ! ומה עלי לעשות כהמשך טיפול , בבדיקתו את הרגל , לא שטף או חיטא את ידיו לפני ולא אחרי הנגיעה ברגל , לא לבש חלוק שכל רופא לובש , ולבסוף חזר להקליד במחשבו ואף להישען עם ידיו על הסנטר , לגעת בפניו והמקלדת , חוסר הגיינה .

בנוסף בדוח סיכום הביקור נכתב כי תנועת הקרסול שלי היא ללא כאבים עף אף שהתלוננתי על כאבי עזים וביקשתי משככי כאב נוספים אך הרופא לא עשה זאת . בנוסף קיבלתי הפניה לפיזיוטרפיה שלאחר רמת מקצועיות נמוכה שכזו מרופא במדינת ישראל אין סיכוי שאסכן את בריאותי ואשתמש בה .

בנוסף רשם כי לביקורת הבאה עלי להגיע בעוד 3-4 שבועות אפילו שאמרתי לו כי ד"ר *** אמר שמקסימום בעוד שבועיים יהיה ניתן לדרוך על הרגל כי יעברו 12 שבועות.

אני בוש שרופא אורטופד כזה היה צריך לטפל בי ולזלז בצורה גלויה במטופל, להראות חוסר היגיינה שדיי הפחיד אותי ואף זלזול במקרה שלי ואף עיקוב במשך תהליך ההחלמה , ולא אפסול קבלת החלטות שגויה ומפוחדת על הסף.

ממתין לתשובתם ,
בברכה עומר

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36