פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

רודי 02/06/2013 14:32
הנדון: רשלנות רפואית בטיפולי שיניים

מכל השיחה שהתקיימה היום ,לא נשאלה השאלה הכי מרכזית, האם כואב לי משהו או משהו הפך להיות רגיש. שאלתם אותי במה זה פוגע , הטיפול שנעשה ואני הסביר זאת בצורה יותר מפורטת.

בואו נתחיל ואומר כבר מעכשיו שלא כאבה לי אף שן לפני הטיפול ולא היו לי רגישויות בשיניים ,הבעיה המרכזית הייתה אסתטית . בנוסף מבחינה שיקומית ואוכל להוכיח זאת ע"י מכתב מהפסיכיאטרית שלי התחילה להביא תוצאות והוציאה אותי מסמי רחוב – (הרואין וקוקאין) והעמידה אותי במצב הכי טוב מזה 6 שנים, כאשר אני הייתי מסוגל לחפש עבודה ו/ או להיות בכל מיני תכניות שיקומיות נפשיות שהמדינה מציעה.

כל התכנית הזאת גרמה למצבים נפשיים חמורים ואף מסוכנים. ועכשיו לשאלת השאלות, האם הייתה רשלנות רפואית? אפרט ואומר שכן : כמובן ש- 70% ממה שהיה מבחינה אסתטית השתנה לטובה, אבל 4 שיניים 12 ו-13 , 22 ו- 23, שיניים אסתטיות 3 מתוכן לא רק שטופלה בצורה רשלנית, 3 מהן אפורות ואף שחורות בתוכן, כלומר גם רוב השן נהרסה, אלא שגם התוצאה גרועה.

שיניים 12 ו- 13 , 22 ו- 23 ,מומלץ לי לא לאכול איתן ,כלומר כל דקה השיניים אמורות להתפרק וזה הטיפול הקבוע לרגע זה. 2 כבר הספיקו להתפרק 22 ו- 23 . כלומר מתוך צורך בסתימות בלבד, אני בעודה קימת ש – 4 שיניים בבעיה קשה. שן 13 ו- 22 רגישות מאוד לקור. שן 16 רגישה מאוד וכואבת . שן 17 נעקרה סתם, הייתה מיועדת לטיפול שורש, מבנה וכתר.

שן 24 כואבת לעיתים מאוד קרובות. שן 26 ובמיוחד 27 גורמות לכאבים עזים בחניכיים עד ללסת התחתונה. שן 46 כואבת גורמת להקרנת כאב באזור שלה בחניכיים ובמיוחד עם אני שותה קר או חם. שן 47 רגישה וכואבת בזמן שתיית משהו קר או אוויר קר. שן 35 רגישה וכואבת בזמן שתיית משהו קר או אוויר קר.

שן 36 הייתה בסדר וסתם טיפלו בה, נגרם נזק של כאבים וכרגע היא עם סתימה זמנית שתתפרק מתישהו . שן 48 מופיעה בתוכנית, שן בינה כואבת וצריכה עקירה. כל יום או יומיים שן אחרת או כמה באותו זמן כואבות ולא מספיק לי לקחת אופטלגין.

לא נראה לי שכרגע אני מסוגל לעבוד, להשתקם, אני לא יכול לישון אני כל הזמן חושב על זה, קיבלתי סטירה אחרי סטירה. מצבי הנפשי חמור, עשיתי מספיק בעיות להוריי ולא אוסיף להם גם התאבדות. כל התכניות שלי לשקם את החיים, בכלל לא עומדות על הפרק.

עצם זה שד"ר שוורץ אריאל השאיר אותי עם סתימות זמניות ועם שינים שיכולות להתפרק כל רגע, ועם כל מה שמניתי כאן, היא רשלנות בצורה הכי מובהקת. ודרך אגב התכנית של הכללית נקבע לאחר התכנית של אמריקן לייזר , וזה דבר שיוכח בקרוב.

רציתי לקבל חוות דעת של עורך דין בעל ניסיון בתביעות של רשלנות רפואית אחרי טיפולים שיניים בעייתים כמו שתיארתי ולהבין מה אני אמור לעשות ואיך להתנהל עכשיו!

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36