פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

קרין 29/04/2012 13:29
לפני כ- 10 חודשים הגעתי לבית חולים רמבם בחיפה ללידת תאומים.
הגעתי בשבוע מתקדם 38+4 על מנת ללדת, כל מהלך הלידה הלך כשורה וטופלתי ע"י מנהל המחלקה והאחיות כשורה, עד שלמחרת בצהריים בעת החלפת משמרות הייתי עם פתיחה של 10, נכנס רופא חדש לחדר (נקרא לו: ל')וכבר בהתחלה היה אנטיפט ואמר לי את הולכת לקיסרי למרות שהכל היה בסדר ולא היה מצוקה לי ולתינוקות. הוחלט לבסוף לתת לי זירוז ולהמתין עוד קצת להתפתחות, הרופא ל' הנ"ל היה כל כך נחוש בדעתו להכניס אותי לקיסרי שהוא התעקש שאני יחתום על טופס הסכמה למרות שראה שחששתי ובכיתי נורא והודיע לבעלי לקרוא למשפחה על מנת "להיפרד", בעודי על המיטה בדרכי לחדר ניתוח, התפתח דין ודברים בין פקידת הקבלה שלא נתנה למשפחתי להיכנס למרות שהרופא אישר זאת. תוך כדי שאני שכובה בפרוזדור יצא הרופא אל משפחתי והחל לריב איתם, כל זאת מבלי שאני יודעת מה קורה בחוץ. אני שעדיין לא עיקלתי את זה שאני נכנסת לניתוח ובעודי שכובה מפוחדת ובוכייה במיטה ואימי לצידי חזר הרופא ל' וצעק עליי בקולי קולות ליד כולם: "את קולטת את זה שאני זה שצריך לנתח אותך אחרי שרבתי עם המשפחה שלך" אמא שלי ואני שאלנו אותו מה אני קשורה לעניין הזה ולמה הוא מלחיץ אותי יותר???
רופא אחר שהיה במחלקה וראה את הצעקות של הרופא כלפיי, בא אליו ואמר לו אני לוקח את הניתוח הזה, ובכך הציל אותי ממש מידו של הרופא המזעזע הזה. בדרכי לחדר הניתוח לא ידעתי כיצד להודות לרופא הזה והוא הרגיע אותי שאני בידיים טובות. המקרה הנ"ל כל כך יושב לי על הלב כבר 10 חודשים שאני לא יכולה לעבור על כך בשתיקה. אבקש את ייעוצך מה עלי לעשות ולמי לפנות ואם יש עילה לתביעה?! תודה רבה.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36