פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

מודאגת 22/02/2012 09:53
ברצוני להתייעץ איתך בנושא צילום רנטגן שנערך לבני, אני מקווה שתוכלי לעזור לי.

אתמול שלח אותנו רופא אורטופד לעשות צילום כפות רגליים. הילד בן 7 וחצי.

הגענו למכון הצילום כאשר הטכנאי כבר מיהר לסגור אך בכל זאת קיבל אותנו,

הוא טיפל בנו תוך כדי שיחת טלפון עצבנית לאורך כל הצילום,

עד כדי כך שלא שמתי לב בכלל שהוא כבר מצלם אותו,

מהחיפזון וחוסר תשומת הלב הילד צולם ללא שום מגן על גופו (חלוק עופרת על האזורים הלא מצולמים, ובעיקר אזור החלציים)

הצילום לא היה בעמידה, אלא בישיבה, כך שהוא היה מאוד קרוב לקרינה.

בנוסף לא ביקש ממני לצאת, לא שם עליי שום חלוק, לא סגר את הדלת ולא כלום (לכן לקח לי זמן להבין שהוא בכלל מצלם כבר)

אחרי צילום אחד צעקתי לו שיפסיק, ומה קורה עם המגנים, אך הוא היה כל כך עסוק בשיחת הטלפון שכלל לא שם לב אליי והמשיך.

כאשר סיים סוף סוף והערתי לו הוא התנצל, אמר ששכח, שהוא נורא ממהר כי יש לו בחינה והוא לא יודע איפה היא,

ושאני לא אדאג, הקרינה זה כלום.

חזר והתנצל כמה פעמים, שהוא לא שם לב.

האם לדעתך יש מקום להגיש תלונה? למי? האם יש מקום לתביעה?

האם אוכל לתבוע לכל הפחות חוות דעת רפואית שתאמוד את הנזקים אם קיימים?

מדובר על מכון רנטגן ב"מרכז רפואי הדר" בירושלים

http://hadardent.com/rentgen.html

ככל שהבנתי זהו מכון פרטי, לא שייך לקופת חולים.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36