פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

ציפורה 20/10/2009 11:14
עברתי ניתוח בכף יד תעלה קפרטאלית ליתר דיוק. מאז הניתוח היד לא הגיבה לאחר שנה וחצי כאשר אני עם כאבים וטיפולים שלא עזרו נתן לי הרופא מכתב שאין מה לעשות וביטוח לאומי נתן לי נכות על כך. הרופא שכל הזמן אמר לי שאני \"אשמה\" שהיד תתעורר כך היה אומר \"רק את רק את\" בלילות הייתי ישנה עם סד מיוחד לשמור על יד פתוחה ואולם כאשר כתב לי הרופא שאין מה לעשות אמר שאני אפסיק עם הסד וכך היום אחרי יותר מחצי שנה היד נסגרה ורק אצבע מורה נמצאת כמו שכל כף היד היתה לאחר הניתוח, כיצד אוכל לפעול ולהראות שהרופא לא רק פגע בי בניתוח כי היד לא מתפקדת אלה נתן ליד לאבד את \"גמישות\" שנעזרה בשימור עם סד הלילה. איך אפשר לפעול במקרה של רשלנות רופא כמו שתיארתי לכם?

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36