פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

ליאור 16/08/2011 23:58
אני בת 33 מאיזור המרכז ויש לי שאלה אל עורך דין עופר סולר:

ילדתי לפני כשלושה וחצי בלידת ואקום ומאז יש לי כאבים עזים באיזור. הלכתי הלוך ושוב לרופאים ואפילו באופן פרטי אמרו לי שיש לי צלקות כתוצאה מאותה לידת ואקום שעברתי ועליי לשבת באמבטיות עם סבון תינוקות.

שלושה וחצי חודשים לאחר הלידה הגעתי שוב לרופא שהפעם אמר לי שיש לי מעיין טבעת או גשר שתפרו לי יותר מדי וסגרו לי חלק מהנרתיק. אין צורך לציין שאני לא מצליחה לקיים יחסי מין. נאמר לי שעליי לעבור ניתוח.

יש לי כמה2 שאלות: האם יכול להיות שהמצב שלי הוא תולדה של רשלנות רפואית שהיה צריך להמנע ממנה כמובן? האם יש דרך אחרת מלבד ניתוח ומה כרוך ניתוח כזה כמה זמן החלמה? שאלה נוספת היא איך אוכל לברר על הרופא שאמור לנתח אותי על מנת שלא יקרה שוב מצב שפוגעים לי בגוף בטיפול רפואי?

האם אתה מכיר מקרי רשלנות רפואית בלידת ואקום שבהם נגרם ליולדת נזק דומה?

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36