פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

מיראל 27/06/2011 10:52
אני עברתי ניתוח מתיחת בטן אצל רופא מנתח פלסטי בכיר ובאופן פרטי. שילמתי לו על הניתוח מעל 25 אלף שקל. לפני הניתוח נפגשתי איתו 3 פעמים, וכל מה שעניין אותי מעבר להסברים שלו היה השאלות על הצלקות שישארו.

אני בחורה בת 32 רווקה, שהורידה 39 ק"ג בדיאטה קשה. היה לי מאד חשוב שלא יהיו לי צקלות בולטות על הבטן, שאחרת כל הרעיון של הניתוח היה מיותר. רציתי בטן שטוחה ורציתי להעלים את הסימנים של הירידה במשקל שנשארו אחרי הדיאטה. הרופא הבטיח ואמר לי במפורש כמה פעמים, כי כל הצלקות מוסוות ולא נראות לעין.

הרופא הבטיח שאני אוכל ללכת עםבגד ים ויהיה לי גוף מושך ואטרקטיבי, בדיוק כמו שרציתי ועבדתי קשה בשביל זה. אחרי הניתוח מסתבר שיש לי 2 צלקות באורך של יותר מ-10 ס"מ בשני צידי הגוף. הרופא אומר שזה היה לי ברור, אבל זה ממש ההפך ממה שהוא הבטיח!

אני לא מוכנה לעבור על הפגיעה הזאת בגוף שלי לסדר היום, בעיקר בגלל הנזק הויזואלי ובגלל שהרופא הבטיח לי במפורש כמה פעמים שלא יהיו לי צלקות בבטן ואוכל ללבוש בגד ים בלי בושה. הבטיח ולא קיים!

אני מחפשת עורך דין שיוכל להסביר לי איך מגישים תביעה על הרשלנות של הרופא הפלסטי שלא רק שניתח אותי לא טוב, הוא גם שיקר לי ובטח ממשיך לשקר למנותחות תמימות אחרות, שמשלמות לו עשרות אלפי שקלים בגלל הבטחות שלו לניתוח מושלם...הבטחות לחוד ומציאות לחוד!

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36