פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

יעלה 10/04/2011 21:55
אני סובלת מתשישות כרונית ופיברומיאלגיה מאובחנת מזה שנים. רופאת המשפחה לא קיבלה את טענתי על תלונותיי למרות היותי מוכרת בבטל"א והפנתה אותי לפסיכיאטר. בשל מצבי המחמיר ואיומים שלה שהיא תתן לי אישור מחלה רק אם אפנה לפסיכיאטר -משלא מצאתי פסיכיאטר זמין-הופניתי על ידה לבי"ח במצב של תשישות גופנית קשה ובקשה שלה שאבקש לראות פסיכיאטר. בביה"ח צחקו על בקשתי כשלדבריהם פסיכיאטר לא מטפל בפיברומיאלגיה. והרופאה הייתה אמורה להפנות אותי לראומטולוג. דבר שלא נעשה. אלא רק לאחר בקשתי. בשל העובדה שהתחלתי פלוטין תרופה לפיברומיאלגיה הניתנת גם ע"י פסיכיאטר,לבקשת הרופאה אמרתי לרופא בבי"ח שאני בכל זאת רוצה לראות פסיכיאטר כדי לשאול על הפלוטין וגם כי הרופאה ביקשה . הפסיכיאטרית בדקה אותי חצי שעה.סיפרתי לה כי בעבר נפגעתי מינית ועברתי תקופה רצופה מתחים לאחרונה סביב העבודה וכן עומס פיזי הכריע אותי. הרופאה שאלה : "למה לא התחתנת?" אמרתי לה שסביב בעיותיי הרפואיות לא הרביתי לצאת. (טעיתי כשאמרתי מה שאמרתי כי ברור לי שהתשובה מורכבת)הרופאה שללה זאת וכתבה שיש לי הפרעת הסתגלות. רק כשהגעתי לרופאת המשפחה הבנתי שבעצם שתיהן חושבות שמשהו נפשי אצלי הוא הבעיה . ככל הידוע לי בDSM3 מגדיר המחלות הפסיכיאטריות יש לקבוע אבחנה של הפרעת הסתגלות לאחר 3 חודשים בהם הבעיה נמשכת. פגיעה מינית אינה נכללת בתוך הקטגוריה הזו. חשתי מושפלת ביותר פגועה מבוזה מה שהחמיר את מצבי. רופאת המשפחה עדיין סירבה לתת לי אישור מחלה מעבר לחודש ימים בהם אני סובלת מתשישות קשה וקשיי תפקוד יומיומיים.
אבקש לדעת האם שתי הרופאות התרשלו בתפקידן הן באי מתן אישור מחלה למרות הצגת כל האישורים מבטל"א וחוסר התפקוד שלי?האם התרשלה הפסיכיאטרית באבחנה של חצי שעה מבלי להכיר אותי את כוחותיי את רמות ההסתגלות שלי בחיים.
הדבר שהכי כואב לי שעברו חודש וחצי שבהם איני מקבלת טיפול תרופתי מתאים והרופאה ממשיכה לומר לי שהבעיה שלי פסיכיאטרית. לצערי אין ראומטולוג בחודשיים הקרובים באזור מגוריי ובשל מצבי הפיזי אני תקועה ללא אפשרות לקבל טיפול והרופאה לא מביעה כל דאגה ממצבי התפקודי. אודה לך על התייחסותך ולקבלת מענה.
בברכה, יעלה.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36