פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

לימור. א. 13/02/2011 21:39
שלום עורך דין עופר סולר הנכבד, אני מצטערת מראש על השאלה הארוכה אבל הסיפור שלי מאד לא שגרתי ומאד מורכב ולא ברור. אני עושה מאמץ לקצר מבלי להשמיט פרטים:

אנסה לקצר ככל האפשר הנני בת 25 ולאחרונה אובחנתי כחולת בכצ'ט וזאת לאחר שנה בה סבלתי מהמחלה כמו כן עקב המחלה חליתי פעמיים בדלקת ריאות והרופאה פשוט סרבה לשלוח אותי לצילום ריאת בנוסף לכך נעשתה לי בדיקת HIV שעד היום במשך ארבעה חודשים לא ניתנה לי שום תשובה רישמית לגביה.

על ידי ברור שערכתי עם חברה שעובדת במעבדה כמו כן שלוש בדיקות דם נוספות לא הגיעו אלי עם תשובה עד היום כמו כן סבלתי מדלקות גידים חוזרות חום דלקות גרון כאבי פרקים וטשטוש ראייה פצעים דלקתיים בעור וזאת לאחר שכמעט כל יום הופעתי במרפאה והרופאה לא התייחסה לכך ברצינות רק לאחר שלושה חודשים היא שלחה אותי לבדיקות דם מיוחדות ובמקרה אחר שבו פניתי למר"מ הרופא המליץ על בדיקת ראומטולוג זיהומוטולוג ואימונולוג והיא שלחה אותי רק לראומטולוג במיפוי עצמות שערך לי התגלה כי הסחוס בקרסול נשחק רק לאחר שושה חודשים כאמור היא גם שלחה אותי לזיהומוטולוג והוא שלח אותי לבדיקת HLA במרפאה הבקשה היתה מונחת שבועיים ללא טיפול לדברי הפקידה נעשתה טעות כמו כן כשסבלתי מדלות בפרקים וחום גבוהה והיתה החמרה במצבי סרבה הרופאה לאשפז אותי כך נותרתי ללא טיפול במשך שבועיים עד שהתלוננתי אצל מנהל המחוז של הקופ"ח.

הוא החליף לי רופאה וזו לפי ההחמרה במצב אישפזה אותי בבית החולים אגב בבדיקת HLA התוצאה היתה B-51 וזה תואם לחולי בכצ'ט אגב עקב מחקר שערכתי בעצמי אמרתי עשרות פעמים לרופאה הקודמת שאני חושדת במחלה זו והיא דחתה זאת על הסף כמו כן עוד באותו היום במיון אובחנתי כחולה במחלה וקיבלתי טיפול בסטרואידים כמו כן ניזוקה ראייתי כחלק מהמחלה נתגלה אצלי אואיטיס במצב חמור וטופלתי בסטרואידים בכל עין 10 טיפות כמו כן נתגלתה בצקת בעצב ראיה בעין ימין אני מטופלת בסטרואידים גם דרך הפה וגם בקולכיצין ובגסטרו
האם יש לי עילה לתביעה? והאם מחלה זו מוכרת בביטוח הלאומי?

אני מתנצלת מראש על זמנך היקר אך אשמח ואני מצפה לשמוע את תגובתך וחוות דעתך המקצועית מתוך נייונך בטיפול במקרי רשלנות רפואית - לימור

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36