פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

ניסו - בית שאן 09/01/2011 12:35
אני נותרתי נכה אחרי שעברתי ניתוח פשט יחסית שהסתבך באשמתו של הרופא המרדים. חבר המליץ לי ללכת למרכז למימוש זכויות רפואיות בחיפה וקבעתי איתם פגישה.

נפגשתי בשבוע שעבר עם בחורה נחמדה, שאמרה שהיא מומחית לזכויות רפואיות והקשיבה למקרה שלי + קראה את החומר הרפואי שהבאתי איתי.

לדבריה הם יכולים להגיש תביעה משפטית בשמי כנגד בית החולים שבו עברת יניתוח וכן תביעה לנכות למוסד לביטוח לאומי.

השירותים שלהם לא יקרים יחסית, למרות שאין לי נסיון בתחום, ועיקר התשלום יהיה באחוזים מהכספים שיגיעו לי מהביטוח הלאומי ומהתביעה נגד בית החולים.

ביקשתי לחשוב על ההצעה שלהם כי לא התייעצתי עם עורכי דין אחרים, ועכשיו אני אשמח לקבל את החוות דעת שלכם על המרכז למימוש זכויות רפואיות והאם באמת יש להם ניסיון של אלפי תביעות משפטיות, כמו שהם מציגים?

האם לדעתכם שווה לעבוד איתם על התביעות המשפטיות האלה או שעדיף להמשיך לחפש עורך דין פרטי שיטפל במקרה שלי? מה הניסיון שלכם עם המרכז למימוש זכויות רפואיות והיכולות שלהם לייצג אדם שנפגע בטיפול רפואי?

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36