פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

א. 30/11/2010 18:21
לפני שלושה חודשים עברתי ניתןח להגדלת חזה
ההחלמה היתה מאוד קשה, שבועיים אחרי הניתוח התנפח שד ימין מאוד מאוד וכן במרכז מעל מפתח הלב היה נפוח מאוד וכואב. והכאבים בהתאם חזקים מאוד. אני מדברת על כאבים שאי אפשר לישון וכל ארבע שעות חייבים לקחת משכחי כאבים בכמויות כי אחרת לא מתפקדים.
הגעתי למנתח והוא מצידו אמר לשים לב לנפיחות ושאם היא תגבר צריך לנקז את זה
מהכאבים הוא התעלם ואמר בביטול שיעבור
הייתי בקשר טלפוני עם המנתח לאחר מכן כי הכאבים גברו. את הנפיחות בשד הצלחתי להוריד עם קומפרסים קרים לאחר שלושה ימים. הנפיחות מעל מפתח הלב נותרה בעינה.
בטךפון שוב המנתח אמר שהכאבים זה דבר נורמלי ושכל מטופלת מחלימה בקצב שלה.\\
ככל שעבר הזמן כך גברו גם הכאבים. לאחר מספר ימים הגעתי אליו שוב כאשר צלקת הניתוח של שד ימין האדימה מאוד הוא אמר שזה כלום ונתן לי משכחי כאבים חזקים יותר שלא ממש השפיעו ושלח אותי לביתי.
חלפו עוד כמה ימים שעברו עלי בכאבים חזקים ללא שינה ומוגבלות רבה בתפקוד. בקושי עבדתי החסרתי הרבה שעות עבודה לא הייתי מסוגלת לחשוב. הכאבים הכתיבו את מהלך ימי.
בלית מענה הולם מן המנתח פניתי לרופאת המשפחה שמיצידה נתנה לי משכחי כאבים חזקים יותר
שלושה ימים אחר כך החלה לנזול מוגלה מצלקת הניתוח של שד ימין יחד עם נוזל סרוטי כאבים איומים
הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה וביקשה שאפנה למנתח שוב ליעוץ
למחרת הגעתי למנתח והוא מצידו אמר שחבל שלקחתי את האנטיביוטיקה כי הוא לא יכול עכשיו לקחת תרבית מהנוזל המגלתי אמר להמשיך עם מה שהרופאה נתנה ושלח אותי לביתי. יומיים אחרכך הכאבים גברו עוד יותר ברמה כזו ששום משכך כאבים לא עזר אני מדברת על כדור בשם פרקוסט שמכיל מורפין והוא לא עזר לי בכלום. הלכתי שוב לרופאת המשפחה בוכה מכאבים בקושי נהגתי אליה. הנפיחות מעל מפתח הלב הכאבים והמוגלה הדאיגו אותה מאוד. בעיקר הנפיחות מעל מפתח הלב שנמצאת באזורים של מערכות חשובות בגוף. היא שלחה אותי במיידית למיון איכילוב.

הגעתי לאיכילוב למיון בדקו אותי שני רופאים פלסטיקאים לקחו תרבית מהנוזל המוגלתי ואישפזו מיד
שהיתי בבית החולים כשבועיים
במהלך השבועיים נותחתי פעמיים כאשר בניתוח השני הוצא השתל משד ימין וכרגע אני במצב של שד שמאל עם שתל ושד ימין ללא שתל. תוצאות התרבית-חיידק חזק מאוד ודי אלים בשם פסאודומונוס רגיש שאפשר לטפל בו רק באמצעות אנטיביוטיקה לוריד.

כרגע אני במצב של המתנה. עלי לחכות 4 חודשים בטרם ישתילו מחדש את השד החסר
אני רווקה ולא יכולה לצאת עם בחורים חיי החברה שלי בהולד מהבחינה הזו.
מיותר לציין את הסבל שנגרם לי בכל פעם שאני מתבוננת במראה.

אתמול הייתי בביקורת אצל המנתח הבעתי בפניו את חוסר שביעות רצוני מהטיפול הרשלני שלו בי ומהזלזול שו ודרשתי פיצוי

הוא הסכים לתת לי פיצוי. אני צריכה עכשיו לכמת את כל מה שעברתי לסכום כספי.
כמה לדעתך עלי לדרוש?

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36