פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

גל 05/10/2010 19:31
שלום רב
סבתא שלי עברה לפני כ8 חודשים ניתוח לכריתת הרחם, שבסיומו השתמשו בתפרים.
מאז ועד היום היא סבלה וסובלת קשות מדלקת ממושכת וחמורה בדרכי השתן. היא קיבלה 3 סוגי אנטיביוטיקה שהחלישו אותה מאוד, אף אחד מהם לא עזר, והיום בעזרת בדיקה פולשנית במיוחד גילו שישנם תפרים שנשארו ממש בתוך השלפוחית (לא ברור לי למה בכלל צריכים להיות שם תפרים, אבל לא ענו לי על זה) עוד מהניתוח ולכן כל האנטיביוטיקה והטיפולים לא עזרו, כי התפרים המשיכו לגרום לדלקת.
כמובן שבמשך כל ה8 חודשים האלו היא טורטרה הלוך ושוב למוקדי רפואה דחופה וקופת החולים, מרשמים, הוצאות על תרופות וטיפולים, בדיקות חוזרות ונשנות... בקיצור לא היה מסע חלק, ההודעה הזו מקצרת הרבה.
השאלה שלי היא, האם מלבד הכעס העצום שיש לי כלפי המערכת הזו יש פה גם קייס בכלל? הם טוענים שהם עשו בדיקות ונתנו תרופות ורק אם זה לא עוזר פונים לבדיקות יותר פולשניות.... אפשר להבין את ההגיון בזה... אבל בכל זאת... 8 חודשים נראה לי הזוי. מה שגם שהיו מספר מקרים שקיבלתי את ההרגשה שלא ממש מתייחסים בכובד ראש למקרה שלה, אבל לא ידעתי לאן לפנות מלבד לרופא המטפל שלה, מן הסתם...
זה נשמע כמו רשלנות רפואית? למי אני מפנה את האשמה במקרה כזה?
אני כל כך כועסת ורוצה שיפצו אותה על כל הטרטורים הסבל ולפחות ההוצאות!
אבל לא בטוחה שיש לי עם מי לדבר...
מה אתם אומרים?
תודה רבה מראש,
גל

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36