פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

נעה 22/07/2010 18:57
רוקח בבית מרקחת תורן של סופר פארם נתן לאבא שלי תרופה חלופית כי התרופה שהרופא רשם עבורו לא היתה במלאי. הרוקח טרח לשאול את אבא אם יש לו אלרגיות לתרופות, ובגלל שנתן תרופה חלופית לא מתאימה, התעוררה אצל אבא שלי תגובה אלרגית והוא אושפז בבית חולים בגלל שהגוף שלו התנפח והיה לא מאד קשה לנשום. אחרי שלושה ימים המצב של אבא שלי התייצב והוא שוחרר הביתה. הרופאים כתוב בגיליון שלו שהאלרגיה קרתה בגלל שימוש בתרופה לא מתאימה. האם הרשלנות של הרוקח ואי מתן תשומת לב לפרטים חשובים, שהיו עלולים לעלות בחיי אדם הם סיבה אפשרית להגשת תביעת רשלנות רפואית? אנחנו מחזיקים ביד את כל הנתונים הכתובים: המרשם המקורי, הקבלה על תשלום עבור תרופה אחרת (מקבילה) בבית מרקחת של רשת סופר פארם וכמובן כל הפרטים על האישפוז והשיחרור מבית החולים. אני מאד אודה לכם על חוות דעת ראשונית בעניין.

נעה

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36