פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

חיים 31/03/2010 08:27
שלום תודה רבה על העזרה שאתם נותנים פה, יש לי כמה שאלות
עשיתי כתר בשיניים ואחרי שהרופאה שמה את הכתר היא קחדה בשן התחתונה לשן של הכתר שינתה את הצורה שלה בלי להודיע לי או אפילו לשאול אותי על זה. למרות שהיא אמרה לי לפני שהתחלנו את הטיפול שהיא לא נוגעת בשום שן חוץ מהשן של הכתר. המנהלת של הסניף אמרה שזה תהליך סטנדרטי והיא לא חייבת להודיע לי אבל לא נראה לי הגיוני שמותר לה לשנות לי את הצורה של השן בלי להודיע לי. עכשיו יש לי גם צילום של השיניים מתחת לפני שהתחלתי את הטיפול אז אני גם יצלם צילום אחרי שיראו שיש הבדל.
אז חשבתי להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות ורציתי לשאול כמה שאלות:
1) לפי חוק זכויות החולה אם הבנתי נכון הרופא חייב לתת לי את המידע הרלוונטי לטיפול, שאלתי רופא אחר שאני מטפל אצלו והוא אמר שצריך להודיע אבל זה תופס מבחינה משפטית אני יכול לתבוע רק על זה שהיא לא הודיעה לי? אני מזכיר גם שבטיפול הראשון שאלתי אותה במפורש אם היא נוגעת רק בשן של הכתר והיא אמרה כן אני לא נוגעת בשום שן אחרת מהכתר.
2) אני די בטוח שהיא עשתה פאשלה באיך שהיא קדחה לי את השן כי השן עכשיו בשיפוע של קשת הפוך במקום איך שהיה מקודם ונראה כאילו זה נשבר. אני רוצה להשיג חוות דעת רפואית אבל קראתי שחוות דעת רפואית של מומחה עולה איזה 1000 שקל אז רציתי לדעת אם בבית משפט לתביעות קטנות צריך גם לזמן את הרופא המומחה? ובמקרה שלא צריך האם יש רופאים שלוקחים על דבר כזה איזה 100 שקל במקום 1000? אם יש ואפשר גם המלצה אפילו לאיימל אני אשמח. ובמקרה שאין ויש רק ב1000 שקל התיק יתפוס אם אני אגש בלי חוות דעת וישים רק תמונה של לפני ואחרי מהצילום של הרופא שיניים? כי קראתי שאם באים בלי חוות דעת מבטלים את התיק ישר אבל אני יכול אולי גם לתבוע רק על זה שהיא נגעה בשן בלי לשאול אותי.
3) כמו השאלה למעלה אני פשוט ישאל גם פה אם אני מביא את הצילום של לפני ואחרי במקום חוות דעת יש לי על מה לתבוע? וגם אם רופא שייניים פשוט ולא מומחה כחוות דעת זה גם בסדר?
אני כבר חודש מחכה אם זה רק בגלל חוות דעת ואני רוצה כבר להגיד את התביעה ואני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות. דיברתי כבר אם הרופא שיניים הם לא רוצים להציע פיצוי אז מה שנשאר זה רק לתבוע אותם.
תודה רבה!

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36