פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

סיוון 03/12/2017 22:19
קודם כל מזל טוב ורפואה שלימה לך!
זאת אחת הסיבות שאסור ללדת בבית חולים של סנדלרים ויש בארץ לא מעט כאלה כמו לניאדו, בית חולים העמק ולפי מה ששמעתי גם סורוקה.

פעם מחלקת יולדות היתה מחלקה אחת הטובות בכל בית חולים. היום בגללל העומס וזה שאין רופאים ואין כסף לבתי חולים הכל גועל נפש וכל שבוע שומעים על רשלנות רפואית בלידה בכל מיני בתי חולים וזה כואב מאד!

בלידה השלישית שלי הלכתי להלל יפה בגלל חוויית לידה מזעזעת שעברתי בבית החולים לניאדו בלידה השניה.

הגעתי ללא צירים וללא פתיחה היו לי כאבים מוזרים זה היה ביום שישי בלילה, הגעתי עם התחלה של הפרדות שיליה ואפילו לא אמרו לי כדי לא להלחיץ אותי.

טיפלו בי במסירות רבה הצליחו לילד אותי ללא לחץ של מה יקרה וכאלה וגם ללא אפידורל,
רק 40 דקות אחרי הלידה אמרו לי מזל טוב. הם לא הרפו ממני עד שלא שמו את השיליה על מגש, חיברו אותה חתיכה חתיכה ואז אמרו לי מזל טוב!

סביר להניח שאם הייתי מגיעה למחלקת יולדות של בית החולים לניאדו ביום שישי בלילה בלי צירים בלי פתיחה רק עם כאבים מצבי היה גרוע!

קודם כל תיראי שהכל בסדר מבחינת הבריאות שלך והכל יצא ואז תקחי עורך דין תותח ותראי להם מזה. רק אחרי שמשלמים פיצויים של מיליונים יוצאות כתבות בעיתונים הרופאים לומדים.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36