פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

ע.ס 03/12/2017 15:56
שבוע טוב עורך דין סולר

רציתי גם לכתוב לבנות שעוד לא ילדו: אל תסכימו להשתחרר בלי בדיקת אולטרסאונד לדעת שכל השיליה יצאה שלא תעברו חלילה את הטראומה שאני עברתי...

מה דעתך המשפטית כל המקרה הזה:
בתאריך 6.11.17 ילדתי בן בשעה טובה אחרי 17 שעות של צירים כל 2-3 דקות ועד שקיבלתי אפידורל הנשמה יצאה… ברגע שקיבלתי אפידורל שעה וחצי כבר הייתי אחרי לידה ברוך ה'…

אז ככה המיילדת שלי פתאום נעלמה הלכה לה ואני מרגישה כאב באה מילדת אחרת. ילדתי בשעה טובה… השיליה יצאה…. לדבריה ואמרה מזל טוב…

פה מתחיל הסיוט. שהשתחררתי הביתה הלכתי עם בעלי לקניון להתארגן לברית. בערך 4 ימים אחרי השיחרור מבית החולים.

בסביבות 6 נכנסתי לשירותים ואני מרגישה לחץ לדחוף. יצאה לי חתיכה קטנה של בשר תלויה בחוט לבן ויש עוד חתיכה שנתקעה. חושבת פעמים למשוך או לא למשוך לקחתי נייר טואלט ומשכתי אותה לאסלה. חשכו עינייי חתיכת שיליה יצאה. חתיכה גדולה בגודל של סטייק סורי על התיאור כנראה שזה מה שהציל לי את החיים.

באותו רגע דיממתי כמו ברז שהדם עבר את המגבת העבה ששמו עלי הזמנו מד"א ופינו אותי לבית חולים כמובן.

במיון אני רק בוכה לא רוצה למות יש לי ילדים ובעל בבית מחר אני חוגגת 31 בבקשה תעזרו לי. ששאלתי את הרופא מה המצב שלי בסכנת חיים הוא אמר מ-1 עד 10 את נמצאת ב-5 את לא תמותי לא ניתן לכזה דבר לקרות!!

במקרה הרופא הזה אני מכירה אותו עשה לי אולטרסאונד וראו שיש עוד חתיכות קטנות ברחם קיבלתי 3 ימים ציטוטק ועוד כדור כדי לכווץ את הרחם. הם לא הסכימו להכניס לניתוח לנקות את הרחם, לדבריהם בגלל סיכון.

הכדורים לא עזרו ועדיין יש חתיכה קטנה שנשארה ברחם. שיחררו אותי הביתה ביום הברית ואמרו זה יצא לבד אם לא אז ניתוח עוד חודש...

בנתיים לעשות מעקב לחץ דם שהיה גבוה כל האישפוז ואם חלילה מתחיל חום או דימום או כאבים אז לחזור...

כל יום אני חיה בפחד של מה יהיה? אני לא רגועה ! אפילו שהרופאים מאוד רגועים בעניין שלי.

מה דעתך? האם טיפלת במקרים כאלה? האם ברור שיש כאן רשלנות רפואית חמורה מאד שהביאה אותי לסכנת חיים? האם המצב שלא פתור הזה מצריך טיפול של עורך דין לפי הניסיון שלך?

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36