פורום רשלנות רפואית

נושא
מחבר

חנה קורן 01/05/2012 22:11
פניתי למוקד הטלפוני של הרופא המפורסם וביקשתי להתנתח על ידיו בבית חולים. מנהלת המרפאה חזרה אלי ואמרה שמתמחה יפגוש אותי למיון ראשוני אבל הניתוח יבוצע אך ורק על ידי אותו רופא מפורסם ולא על ידי אף אחד אחר.

בפגישה שערכה עשר דקות הסברתי את רצוני למתמחה שלאחר מכן הגיש לי טופס לחתימה. בתחילה סירבתי לחתום עליו שכן לא הייתי מצוידת במשקפי קריאה, אבל הוא הציע ואמר שכדאי לחתום עליו ובסך הכל מדובר בהסכמה להרדמה. חתמתי, ובדיעבד הסתבר שזהו טופס הסכמה לניתוח הנראה כמעט זהה לטופס ההסכמה להרדמה. במעמד זה הובטח לי שוב שהמנתח המפורסם יפגוש אותי שוב ביום הניתוח לתיאום ציפיות לפני שינתח אותי.

ביום הניתוח, לאחר שאושפזתי ורק לאחר שהפעלתי לחץ על מנהלת המרפאה, הגיע המנתח לחדרי לשניות ספורות. כשנכנסתי לחדר הניתוח שאלתי היכן המנתח המפורסם ומנהלת המרפאה אמרה שהוא יכנס בשלב מאוחר יותר של הניתוח וכי "יש לו זכרון פנומנלי ואין צורך שיראה אותי שוב". נותחתי.

תוצאות הניתוח היו אסון, וניכר שבוצעו לפחות על ידי אדם אחד בלתי מנוסה, ובטח שלא ע"י מנתח 'בעל שם'.

השאלה היא, מה אני יכולה לעשות כיום?

נ.ב
אם מישהי מכן עברה חוויה דומה, או אף מרגישה מרומה, אנא פני אלי - באמצעות שרשור זה, דרך הודעה פרטית או אף בקבוצה שהקמתי בפייסבוק בשם הכותרת לעיל כדי שאדע כי איננו לבד, ואולי נוכל לפעול יחד.

חוות דעת מקצועית

רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

מכתבי תודה והערכה

"חשוב היה לי גם לכתוב ולהגיד תודה, עוד פעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים שלנו מול בית החולים תל השומר. הגענו אליך בהמלצה של רופא בכיר ולמרות הקשיים, קיבלנו פסק דין ופיצויים הולמים"

ד.מ. סביון

"עופר סולר היקר, אין לנו מילים לתאר את הטיפול המשפטי המסור והמקצועי שקיבלנו ממך, לאורך 4 וחצי שנים שבהם ניהלת את התביעה מול בית חולים העמק בתבונה רבה, עמדת לצד בני המשפחה בכל עת ובכל עניין. מאחלים לך רק בריאות והצלחה"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך כשנה וחצי אחרי אירוע קשה של לידה שהסתבכה, ליווית והפנת אותנו אל המומחים הרפואיים והגשת תביעת פיצויים שהסתיימה במהירות, בדרך של פשרה ומבלי להגרר להליכים משפטיים מיותרים וכואבים. על כל אלה תודתינו"

בני הזוג בצרה

"עו"ד עופר סולר ייצג את המשפחה בתביעה נגד גניקולוג וקופת חולים מאוחדת. זכינו להכיר את המומחה המשפטי הטוב ביותר בתחום בזכות המלצה של קרוב משפחה והגענו לתוצאה ראויה, שעזרה להמתיק ולו במעט את חומרת הפגיעה והשפעותיה"

ב.פ. בני ברק

מידע משפטי ועדכונים:

פניה אישית ודיסקרטית

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 03-7369345

מרכז עזריאלי 1, קומה 36